Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: