99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbotercitroensapgroenteknoflookkomkommerkoolmelkolieolijfolierijstspecerijentomatenpureeuivetvleeswaterwitte wijnazijnwortelzonnebloemoliezoutzuurkoolzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Koolsla met mayonaise

Ingrediënten:
gele ui, groene paprika, mayonaise, mosterd, suiker, witte kool, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Holishkes - Gevulde koolbladeren

Ingrediënten:
citroensap, olie, peper, rundergehakt, savooiekool, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, witte kool en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rijst / rundvlees / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Koolsla

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gele ui, groene paprika, mosterd, suiker, witte kool, witte peper, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poolse holishkes

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, honing, olie, peper, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, witte kool, zout en zure appel

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rijst / rundvlees / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Paprika met zuurkool

Ingrediënten:
azijn, blauwe druiven, groene paprika, olie, paprikapoeder, rode druiven, rode paprika, suiker, witte peper, zachtzure appel, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Excellente vleesschotel

Ingrediënten:
ananas, ardenner ham, cayennepeper, citroensap, cognac, druiven, kasseler rib, knoflook, mayonaise, olie, paprikaworst, rookvlees, slagroom, suiker, witte peper, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Fazant met gekruide zuurkool en kweepeer

Ingrediënten:
boter, citroensap, fazant, ganzenvet, gevogeltebouillon, jeneverbes, jonagold appel, kaneelstokje, karwijzaad, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, laurierblad, peper, ui, witte wijn, zout, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte / tajine
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Creative chef:

Indonesische rijsttafel

Ingrediënten:
gember, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, kurkuma, kwartelei, peper, rijst, rode paprika, runderfond, runderwang, serehpoeder, suiker, tomatenpuree, ui, witte kool, wittewijnazijn, zoete ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Eingelegte Rote Bete - Ingelegde rode biet

Ingrediënten:
brandewijnazijn, gele biet, groente, kruidnagel, mierikswortel, rode biet, rood-witte biet, suiker, water, witte biet en witte peper

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Noodles with Vegetables / Gebakken noedels met groente

Ingrediënten:
broccoliroosjes, donkere sojasaus, eiernoedels, garnalen, gele bonensaus, inktvis, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kool, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, suiker en water

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Filderkraut mit Fleckerln / Spitskool met deegruiten

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, fruitazijn, ganzenvet, groente, karwijzaad, knoflook, noedeldeeg, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spitskool, suikerklontjes, ui, varkensbraadsaus, varkensvet, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Zuurkool

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, droge riesling, gerookt buikspek, groentefond, jeneverbessen, laurier, peper, suiker, ui, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Koolsla

Ingrediënten:
mayonaise, peper, suiker, witte kool, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / sous-vide
Haal meer recepten op...