159 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillondroge witte wijngemberknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottomaattomatenpureetuinkruidenuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kipfricassee met waterkers

Ingrediënten:
boter, champignon, droge witte wijn, kippenbouillon, kippendij, knoflook, magere yoghurt, maïzena, room, rozemarijn, sjalot, tijm, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Konijn op z’n Belgisch

Ingrediënten:
bruin bier, duinkonijn, gevogeltebouillon, honing, jeneverbes, laurier, paarswitte pruim, peper, rode pruim, rode wijnazijn, roomboter, rozemarijn, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Snelle paella met vis

Ingrediënten:
citroensap, doperwten, garnalen, gedroogde rozemarijn, tomaat, gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, octopus, olijfolie, bladpeterselie, pomodorini, rijst, saffraandraadjes, tijm, ui en vis

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Pollastre amb llagosta de Begur - Kip en kreeft in de stijl van Begur

Ingrediënten:
amandelen, cognac, droge sherry, garnaal, hazelnoten, kaneel, kippenbouillon, kreeft, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, prei, pure chocolade, saffraandraadjes, scharrelkip, sinaasappelschil, tijm, tomaten, ui, kruiden, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Confit van gans

Ingrediënten:
boter, ganzepoten, gevogeltebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, piment, rozemarijn, tijm, wildkruiden, witte wijn en zout

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Jamie Oliver: pompoensoep met appel

Ingrediënten:
braeburn, cayennepeper, eetbare bloemetjes, flespompoen, zaden, ui, handappels, kippenbouillon, koffieroom, korianderzaad, kruiden, olijfolie, pompoenpitten, rode spaanse pepers, knoflook en verse rozemarijn

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Aromatische lamsstoofpot

Ingrediënten:
bonenkruid, bouillon, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaten uit blik en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:

Rundersukade met zacht gegaarde risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gevogeltebouillon, kalfsbouillon, knoflook, korianderkorrel, kruidnagel, laurierblad, mosterdkers, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, sjalot, tijm, winterpeen en zuurdesembrood

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde varkensrollade

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, knoflook, mosterd, olie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, rozemarijn, tijm, varkenslende, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ministrone uit Puglia

Ingrediënten:
bleekselderij, kruiden, karkas van kip, kippenbouillonblokje, munt, ricotta salata, tubetti, ui, wortel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...