Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Soupe au vin - wijnsoep
- Ingrediënten:
- bloem, bordeaux, boter, bouquet garni, kippenbouillon, mager spek, peper, prei, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, courgette, ei, gember, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, selderij, sjalot, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Noma: