Recept uit De pastabijbel:
Linguine met pesto van zongedroogde tomaat
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, peterselie, ricotta, rucola, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Trattoria:
Basisrecept uit Trattoria:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli: