Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
K'ung kúng chi - Setsjuan-kip
- Ingrediënten:
- kip, lente-ui, rode chilipeper, sesamzaad, sojasaus, suiker, witte peperkorrels en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, sjalot, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: