Basisrecept uit 1080 recepten:
Kreeft en langoest klaarmaken
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kreeft, laurierblad, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken in een duinpan: