Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeiknoflookmuntolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisjalottijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Bavette met portobello's

Ingrediënten:
bavette (vlees), bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, portobello's, rucola, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Rokerige baba ganoush

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroensap, granaatappelpitjes, knoflook, olijfolie, pitabroodjes, tahin en zout

Soort:
groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Zwarte olijventapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, gemalen gedroogde chilipeper, kappertjes, knoflookpuree en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tomatencarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, citroen, manchego, olijfolie, parmigiano reggiano, tomaten, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Piadina met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, paddenstoelen, pizzadeeg, portobello's, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Kruidendressing

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, gedroogde oregano, knoflookolie, olijfolie, tuinkers en walnotenolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, citroensap, cornichons, extra vierge-olijfolie, kappertjes, pocheervocht vis en wijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Geroosterde spitskool

Ingrediënten:
bladpeterselie, cantharellen, ciderazijn, lente-ui, olijfolie, peper, spitskool en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Makreeltartaar met mierikswortel & carta di musica

Ingrediënten:
augurk, bladpeterselie, carta di musica, citroen, extra vierge-olijfolie, fijn zout, kappertjes, komkommer, kristalsuiker, makreelfilet, mierikswortelsaus en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegrilde roodbaars niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, babykappertjes, bladpeterselie, citroensap, extra vierge-olijfolie, roodbaarsfilet, rucola, tasty tom tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicumbladeren, bladpeterselie, dijonmosterd, gezouten kappertjes, olijfolie, rodewijnazijn en verse muntblaadjes

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bigoli met zee-egels

Ingrediënten:
bigoli, bladpeterselie, gedroogde rode chilipeper, knoflook, olijfolie en zee-egels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Stracci met venusschelpen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bliktomaat, knoflook, olijfolie, stracci en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Inktvis met chilipeper en clams

Ingrediënten:
bladpeterselie, cherrystone clams, gedroogde rode chilipeper, knoflook, olijfolie, palourdes, pijlinktvis en sake

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met olijven

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vierge olijfolie, pecorino, prei, spaghetti en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...