Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Groenteburgur met paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, bulgur, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentefond, kastanjeboleet, knoflook, peterselie, peterseliewortel, prei, ui en wortel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, ei, groentebouillon, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, truffel, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit I love groente:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Eten en zo: