Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Carciofi alla villanella (artisjokken villanella)
- Ingrediënten:
- citroen, knoflook, olijfolie, paarse artisjok, peper, peterselie, water, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Cajun koken:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Brouw het zelf:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Noma:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Smakelijke salades: