Recept uit L'Art de la table:
Pappardelle met pompoen en bruinebotersaus
- Ingrediënten:
- flespompoen, boter, gedroogde pappardelle, gehakt, olijfolie, room, salieblaadjes, rozemarijn, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan: