Terug naar La cuisine Charentaise.

La cuisine Charentaise recepten

Cuisines des pays de France

Liliane Benoit en Agnès Claverie

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Potage Printanier - Voorjaarssoep

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, courgette, gedroogde witte bonen, groene kool, grof grijs zeezout, haricots verts, knoflook, koolraap, prei, tomaten en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Recept uit La cuisine Charentaise:

Sauce de pire - Varkensleversaus

Ingrediënten:
bloed, bloem, boter, bouquet garni, grof zeezout, knoflook, olie, peper, ui, varkensbloed, varkenshart, varkenslever, varkenslong en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus / varkensvlees / bouillon / orgaanvlees
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Chaudree du littoral - Chowder van de kust

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, franse tong, harder, heek, inktvis, knoflook, mosselen, olie, palingfilet, peper, poon, prei, rog, ui, witte wijn, wortel, zeebaars en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Recept uit La cuisine Charentaise:

Slakkenboter

Ingrediënten:
boter, knoflook, paneermeel, peper, peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Mouclade - Mosselen

Ingrediënten:
bouchot mosselen, bouquet garni, dragon, droge witte wijn, kerrie, knoflook, mosselvocht en sjalotten

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren