lunch

Zoek naar lunch in uw eigen kookboeken

De lekkerste lunch recepten

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Lunch uit Eten in Italie:

Mozzarella in carrozza

Ingrediënten:
bloem, buffelmozzarella, ei, melk, olijfolie, pane di campagna en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Foccacia met gedroogde tomaten en olijven

Ingrediënten:
bloem, gedroogde tomaten, gist, olijfolie, rode pesto, rozemarijnnaaldjes, suiker, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Taco frittata

Ingrediënten:
aubergine, cheddar, ei, ghee, goudse kaas, olijven, reuzel, rundergehakt, tacokruiden, ui en water

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Portobello's met tunamelt

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, bliktonijn, cheddar, citroensap, ghee, goudse kaas, lente-ui, mayonaise, olijfolie, peterselie, portobello, provolone, reuzel, tomaat, zout en zwarte peper

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Avocado met garnalencocktail

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, garnalen, limoensap, mayonaise, paprikapoeder, sriracha, zout en zwarte peper

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Pizza frittata

Ingrediënten:
basilicum, ei, ghee, marinarasaus, mozzarella, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, reuzel, spinazie, tomaat en ui

Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis, boter, citroen, citroensap, kalfsvlees, kappertjes, keto, mayonaise, peper, peterselieblad, room, tonijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Steaksalade met mieriksworteldressing

Ingrediënten:
avocado, bavette (vlees), boter, kerstomaat, keto, komkommer, mayonaise, mierikswortel, mosterd, peper, radijsjes, room, sesamzaad, veldsla, wittewijnazijn en zeezout

Soort:
salade
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

BLT-salade met kip

Ingrediënten:
citroensap, keto, kip, olijfolie, peper, sla, spek, tomaten en zout

Soort:
salade
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Tonijnpizza

Ingrediënten:
basilicumpesto, ei, gedroogde oregano, kaas, groene pesto, kerstomaat, keto, olijven, passata, psylliumvezels, rucola, tonijn, waterkastanjes en zout

Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Groene kipburger met pestodressing

Ingrediënten:
boter, citroen, courgette, gerookt paprikapoeder, groene pesto, ijsbergsla, keto, kippengehakt, kokosolie, komkommer, mayonaise, pepertje, peterselie, rode ui, tabasco, ui en zout

Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Hasselback-courgette met pepperoni

Ingrediënten:
courgette, keto, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peper, pepperoni, bladpeterselie en zout

Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Warm gerookte zalm met groenten en citroendip

Ingrediënten:
aspergebroccoli, citroen, groene asperges, keto, peper, room, warm gerookte zalm en zout

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Portugese sandwich

Ingrediënten:
boter, brood, cayennepeper, citroensap, margarine, sardientjes uit blik, slablad, tomaat, verse koriander en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch uit Oma's receptenboek:

Open ragoutbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, ei, kalfsvlees, melk, paneermeel, witte peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met Stilton en bacon

Ingrediënten:
bacon, gist, stilton, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / brood en broodgerecht

Lunch van anita van h:

Croissant met brie en gember ****

Ingrediënten:
brie, croissants, gemberjam en tuinkers

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch uit Oma's receptenboek:

Zure zult

Ingrediënten:
azijn, citroen, foelie, kalfsnek, nootmuskaat, suiker, ui, varkenskop, varkenslever, varkensschouder, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / broodbeleg / orgaanvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sneetje garnaal

Ingrediënten:
bruinbrood, casinobrood, citroenboter, dille, gerookte garnalen, peterselie, roggebrood, sla en toast

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sneetje verse kaas en vis

Ingrediënten:
bruinbrood, casinobrood, dille, gerookte vis, komkommer, roggebrood, toast en verse kaas

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Driedubelle kipsandwich

Ingrediënten:
bieslook, boter, casinobrood, ei, gerookte kipfilet, komkommer, kruidenboter, melk, mini maïskolf uit blik, peper, peterselie en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Lunch uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Toast Hawaï

Ingrediënten:
ananas, boter, casinobrood, gekookte ham en zachte kaas

Keuken:
Duits
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Lunch uit Een kookboek.:

Groene clubsandwich

Ingrediënten:
basilicummayonaise, ei, gedroogde tijm, groene tomaten, jonge spinazie, knoflookolie, koolrabi, limoenzest, peper, radijsloof, sesamzaad, sjalotten, waterkers en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Boletenboterham

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabatta, citroen, eekhoorntjesbrood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta en rucola

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Lunch uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Brussels spiegelei

Ingrediënten:
andijvie, roomsaus, ei en witloof

Keuken:
Belgisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Lunch uit De Zilveren Lepel:

Raviolinipastei - vol-au-vent con raviolini

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, doperwten, kleine ravioli, parmezaanse kaas, raviolini, voorgebakken pasteibak en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vegetarisch / pastei / feestdagen