lunch

Zoek naar lunch in uw eigen kookboeken

De lekkerste lunch recepten

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Lunch uit Eten in Italie:

Mozzarella in carrozza

Ingrediënten:
bloem, buffelmozzarella, ei, melk, olijfolie, pane di campagna en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Foccacia met gedroogde tomaten en olijven

Ingrediënten:
bloem, gedroogde tomaten, gist, olijfolie, rode pesto, rozemarijnnaaldjes, suiker, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Lunch uit Vegan Genial:

Algen-Rauchertofu Pancake mit Apfelchutney und Zucchinisalat / Algen-rooktofu pannenkoek met appelchutney en courgettesalade

Ingrediënten:
appelchutney, bakpoeder, bloem, chilipoeder, courgettesalade, gerookte tofu, lente-ui, maïzena, olie, rijstmeel, rode paprika, rode ui, sojamelk, sojasaus, wakame zeewier, witte sesamzaadjes en zout

Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Oosterse kipsalade met krokante wontons

Ingrediënten:
basilicum, fijne kristalsuiker, kipfilet, korianderblaadjes, limoensap, munt, plantaardige olie, rode chilipeper, vissaus, witte kool en wontonvel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Lunch uit Heerlijk simpel:

Brandadekroketjes met brood en gefrituurde zeekraal

Ingrediënten:
aardappelpuree, ansjovisfilet, bloem, brood, ei, frituurolie, kabeljauwfilet, knoflook, mosterd, paneermeel, schelvisfilet en zeekraal

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Lunch uit Heerlijk simpel:

Zweeds platbrood met spek, fetacrème en kruiden

Ingrediënten:
crème fraîche, extra vierge-olijfolie, feta, gerookt spek, mini-basilicum, rode venkel, troskerstomaat en zweeds platbrood

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Lunch uit 45 geniale rezepten:

Tomaten-teller `Dollase` - Tomatenschotel

Ingrediënten:
basilicum, citroen-olijfolie, gefrituurde basilcumbladeren, oventomaten, oventomaten met de smaak van gedroogde tomaten, penne, picodon, pijnappelpitten, tomatensaus van rauwe tomaten en warme kerstomaten

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Broodje kousenband-garnaal

Ingrediënten:
bouillonblokje, gedroogde garnalen, knoflook, kousenband, rode peper, surinaamse broodjes, tomaat, tomatenpuree, ui en zonnebloemolie

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Lunch uit Het gouden olijfolie boek:

Asperge- omelet

Ingrediënten:
chilipoeder, groene asperge, olijfolie en parmezaanse kaas

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch uit Noedels:

Pas Thai

Ingrediënten:
fijne eiernoedels, gedroogde garnaal, gember, geroosterde pindas, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, nam pla, pindaolie, sjalot, spaanse peper, thaise vissaus, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Lunch uit De complete keuken van Frankrijk:

Croque monsieur

Ingrediënten:
bloem, boter, dijonmosterd, eierdooier, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, peper, witbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / varkensvlees
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Zalmtartaar met avocado en dille

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, dille, keto, limoensap, mosterd, peper, rode ui, room, sla, zalm en zout

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Lunch uit Nederland op z'n lekkerst:

Eggs benedict

Ingrediënten:
cherrytomaten, citroen, dijonmosterd, dragonazijn, ei, kaiserbroodjes, olijfolie en roomboter

Keuken:
Nederlands
Soort:
eieren, kaas en zuivel / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Lunch uit Nederland op z'n lekkerst:

Tosti met graskaas, kimchi en komkommersalade

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, graskaas, kimchi, komkommer, mayonaise, rode ui, volkorenbrood en witte balsamicoazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch uit Noedels:

Noedelsoep met ribkarbonade en citroengras

Ingrediënten:
bladsla, chilisaus, citroengras, garnalenpasta, komkommer, koriander, lente-ui, nuoc mam, plantaardige olie, ribkarbonades, rijststokjes, rundernaborst, sjalot, tomatenpuree, vissaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Salade van geroosterde pittige kikkererwten

Ingrediënten:
citroensap, haloumi-kaas, honing, kikkererwten, komijn, korianderblaadjes, olijfolie, pimentón, venkelzaad, verse muntblaadjes en wortel

Soort:
salade
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Broodje hete biefstuk

Ingrediënten:
azijn, entrecote, madame jeanette-peper, olie, pistolets en slablad

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Lunch uit Modernist Cuisine [3]:

Rare Beef hamburgers

Ingrediënten:
entrecote en ossenhaas

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich rosbief

Ingrediënten:
casinobrood, gerookte rosbief, gevulde olijven en sla

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Lunch uit Groot handboek sauzen:

Salade Lyonnaise met warme spekdressing

Ingrediënten:
andijvie, ei, gedroogd buikspek, grof zeezout, peper, sjalot, wijnazijn en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met Stilton en bacon

Ingrediënten:
bacon, gist, stilton, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch uit Oma's receptenboek:

Open ragoutbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, ei, kalfsvlees, melk, paneermeel, witte peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch

Lunch van anita van h:

Croissant met brie en gember ****

Ingrediënten:
brie, croissants, gemberjam en tuinkers

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

geplette aardappel met tuinkruiden en garnalen

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, garnalen, honingkerstomaatjes, kwarteleitjes, olijfolie, peterselie, sjalotje, waterkers, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Griekse courgette-fetakoekjes

Ingrediënten:
courgette, ei, feta, ghee, komijn, olijven, parmezaanse kaas, reuzel, verse tuinkruiden en zout

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Twee snelle eiermuffins in een beker

Ingrediënten:
bacon, bieslook, boerenkool, cheddar, ei, ghee, goudse kaas, ham, lente-ui, roomboter, snijbiet, spinazie en zachte geitenkaas

Soort:
magnetron