Gedroogde viooltjes

Gedroogde viooltjes wordt beschouwd als gedroogde bloemen.

Zoek naar gedroogde viooltjes in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde viooltjes in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde viooltjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde viooltjes:

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Recept uit Home Made winter:

Bloemetjesboter

Ingrediënten:
boter, gedroogde bloemen, gedroogde lavendel, gedroogde viooltjes en maldonzout

Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Dranken / drinken uit De Joodse keuken:

Geurige waters

Ingrediënten:
gedroogde meloenpitten, water, oranjebloesems, rozenblaadjes en viooltjes

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

HOP

Ingrediënten:
bloemen

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Blossom Salad

Ingrediënten:
abrikoos, baby-artisjok, bosviooltjes, limoensap, olijfolie, rozenblaadjes, veldsla en viooltjes

Soort:
salade
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Pavlova

Ingrediënten:
aardbeien, marshmalloschuim, passiefruit, passiefruitmeringue, passiefruitwrongel, slagroom en viooltjes

Keuken:
Amerikaans / Internationaal / Nieuw-Zeelands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met viooltjes

Ingrediënten:
basisrecept voor zoete macarons, botercrème met viooltjes, gesuikerde viooltjes en paarse voedingskleurstof

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Lima - het kookboek:

Señor de Sipán

Ingrediënten:
appelsap, camparischuim, champagne, eetbare bloemen, frambozensiroop, ijsblokjes, pisco quebranta en prosecco

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Bloemenmousse - mousse di pratoline

Ingrediënten:
bloem van moerasspirea, bloem van wormkruid, brood, citroensap, eetbare bloemen, majoraanbloem, mascarpone, melk, peper, viooltjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch