Ontbijt / lunch uit De Spaanse keuken:
pan de cebada
- Ingrediënten:
- gerstemeel, maïsmeel, patentbloem, gist, volkorenbroodmeel, water en zout
- Keuken:
- Europees / Spaans
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Gerstemeel wordt beschouwd als meel.
Alternatieve naam: gortebloem.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gerstemeel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gerstemeel:
Ontbijt / lunch uit De Spaanse keuken:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Ons bakboek:
Snack of tussendoortje uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Minimania:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Minimania:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Goed zoet:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: