Sassolino

Sassolino wordt beschouwd als anijslikeur.

Zoek naar sassolino in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sassolino in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste sassolino recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sassolino:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Gegratineerde vijgen met pernod

Ingrediënten:
anijslikeur, boter, donkerbruine basterdsuiker, frambozen, ouzo, pernod, vanilleijs en vijgen

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Anijskoeken

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, anisette, bier, bloem, fijne kristalsuiker, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht uit Made in Sicily :

Cuccia - Speltpudding

Ingrediënten:
anijslikeur, citroenzest, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, kaneel, pure chocolade, ricotta, spelt en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Spaans kookboek:

Vijgenbrood - pan de higos

Ingrediënten:
amandelen, anijslikeur, citroenrasp, cognac, gedroogde vijgen, hazelnoten, kaneelpoeder, kruidnagel, poedersuiker en pure chocolade

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / noten / feestdagen
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamskoteletten met Pernod

Ingrediënten:
anijslikeur, bruine suiker, knoflook, lamskoteletten, limoen, limoenrasp, limoensap, magere yoghurt, maïzena, pernod, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht uit Moro:

Kersentaart met custardvla - tarta de cerezas

Ingrediënten:
anijslikeur, citroensap, citroenschil, dikke room, ei, eidooier, fijne suiker, kersen, melk, vanillestokje en zoete taartbodem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding