Bloedclams

Bloedclams wordt beschouwd als schelpen.

Zoek naar bloedclams in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bloedclams in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bloedclams recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bloedclams:

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

In zeewater gestoomde oesters met conditementen

Ingrediënten:
appelbalsamico, melk, mierikswortel, oester, peterselieblad, room, schelpen, tapiocaparels, vlierkappertjes, waterkersstelen, zeekoolbloemen, zeewier, zoutmelde en zuringstelen

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Nasi goreng met Zeeuwse schelpjes

Ingrediënten:
basis bumbu, rijst, ei, omeletrol, plantaardige olie, sambacrème, schelpdieren, serundeng en vinaigrette met zeevenkeltopjes

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Recept van Chickslovefood:

Taco lasagne

Ingrediënten:
avocado, bonen, chiliflakes, crème fraîche, gehakt, komijnpoeder, lasagne, limoen, maïs, olijfolie, paprikapoeder, passata di pomodoro, peper, rode paprika, schelpen, zout, taco, koriander, knoflook, tomaten en uien

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Thaise schelpdieren

Ingrediënten:
chinese rijstwijn, dubbelkoolzure soda, gedroogde chilipeper, knoflook, lente-ui, maïsolie, noedels, saffloerolie, sake, schelpdieren, thais basilicum en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Schelmpjes

Ingrediënten:
appel, bier, bloem, boter, garnalen, peper, peterselie, room, schelpen, sla, tomaat, ui, visfilet, wijn, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Baskische visstoofpot - zarzuela de pescado y mariscos a la vizcalina

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, blanke amandelen, brandy, cayennepeper, gamba, inktvis, kabeljauw, knoflook, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, poon, saffraandraadjes, schelpen, sherry, sherry fino, stokbrood, tomaat, ui, verse peterselie, verse tonijn, versgemalen zwarte peper, victoriabaars, witte wijn, zeepaling, zout en zwaardvis

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, diepgevroren vis, gedroogde sinaasappelschil, gemengde vis met graten, ei, gruyère, knoflook, laurier, olijfolie, pantsers, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, schelpen, spaghetti, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkelzaad, vermicelli, vissenkoppen, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis