Volkorenmeel

Volkorenmeel wordt beschouwd als meel.

Alternatieve namen: volkoren broodmeel en volkoren meel.

Zoek naar volkorenmeel in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met volkorenmeel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste volkorenmeel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient volkorenmeel:

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Wortel-pistachecake

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, crème fraîche, dadels, fijne kristalsuiker, pistaches, honing, kardemompoeder, koekkruiden, pistacheroomijs, poedersuiker, roomkaas, rozijnen, semolina, sinaasappel, vanillearoma, volkorenmeel, witte rum en wortel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Ontbijt / bijgerecht uit Papa Kazmi:

Chapati

Ingrediënten:
volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Eten en zo:

Extra donker sodabrood

Ingrediënten:
bloem, dubbelkoolzure soda, fijn zeezout, karnemelk, roggebloem en volkorenmeel

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Wit desembrood

Ingrediënten:
tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Recept uit Puur zoet:

Volkoren eierkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, citroenrasp, eieren, ongezoete appelmoes, volkorenmeel en zoetmiddel

Soort:
zoet / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Irish brown soda bread

Ingrediënten:
baking soda, bloem, karnemelk, volkorenmeel en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Desembrood met geroosterde tarwekiemen

Ingrediënten:
moutmeel, roggemeel, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch