Gedroogde anchopeper

Gedroogde anchopeper wordt beschouwd als anchopeper.

Alternatieve naam: gedroogde anchopepers.

Zoek naar gedroogde anchopeper in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde anchopeper in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde anchopeper recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde anchopeper:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Pikante meiknolletjes

Ingrediënten:
appelazijn, citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, ingemaakte citroenen, kardemom, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, koriander, meiknolletjes, olijfolie, rode chilivlokken, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Sissende kipfajita's

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bonen, bruine rijst, citroen, feta, gedroogde anchopeper, gedroogde chipotlepeper, kipfilet, komijnzaad, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rode spaanse peper, rode ui, sojasaus, tomaat, volkorentortillas en yoghurt

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chilipoeder

Ingrediënten:
anchopeper, cayennepeper, komijnzaad, korianderzaad, milde chilipeper, oregano en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mexicaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Chilipulver - Chilipoeder

Ingrediënten:
anchochilipoeder, cayennepeper, gedroogde oregano, knoflookpoeder en komijnzaad

Keuken:
Tex-mex / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Recept uit Jeruzalem:

Pilpelchuma

Ingrediënten:
anchopeper, cayennepeper, gemalen karwijzaad, gemalen komijn, knoflook, mild paprikapoeder, pasilla chilipeper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Basisrecept uit Veggie in 30 minuten:

Tacokruiden

Ingrediënten:
anchochilipeperpoeder, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, oregano, paprikapoeder en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chilimayonaise

Ingrediënten:
anchopeper, chipotlepeper in adobosaus, citroensap, dijonmosterd, eidooier, neutrale olie, peper, sherryazijn, thaise pepers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Chili-bisque

Ingrediënten:
chipotlepeper, gedroogde anchopepers, groentebouillon, knoflook, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Tex-mex
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Chilivis met tahin

Ingrediënten:
citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, heilbot, karwijzaad, knoflook, koriander, olijfolie, rode chilipepers, romatomaten, tahin en tomatenpuree

Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Geroosterde asperges met romescosaus en appelbalsamico

Ingrediënten:
amandelen, appelsap, balsamicoazijn, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, amandel, groene asperges, grof zeezout, olijfolie, pruimtomaten, rode chilipeper, sherryazijn, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Rode molesaus

Ingrediënten:
amandelen, anchopeper, cacao, donkerbruine suiker, guajillo-pepers, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, pasilla chilipeper, piment, rozijnen, tomatenpuree en ui

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Taco-Gewürz - Tacokruiden

Ingrediënten:
anchochilipoeder, cayennepeper, gedroogde oregano, kardamompeulen, komijnzaad, maïzena, paprikapoeder edelsusz, suiker, uienpoeder en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mexicaans / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met chaat masala

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, chaat masala, chilipeper, gele spliterwten, gember, gemberwortel, kardemom, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met daikon of radijs

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, daikon, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, radijs, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudigste dal

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met knolselderij

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, knolselderij, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met rabarber

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rabarber, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep, mexicaanse stijl

Ingrediënten:
anchopeper, cheddar, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, monterey jack kaas, olijfolie, queso fresco, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch