Rogfilet

Rogfilet wordt beschouwd als visfilet.

Zoek naar rogfilet in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rogfilet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rogfilet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rogfilet:

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Rog

Ingrediënten:
plantaardige olie, rogfilet en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Kumizakana - Proeverij van Japanse voorgerechten

Ingrediënten:
bamboescheuten in kombu, compote van zure kersen, daikon, daikonwortel, gepekelde groenten, miso, oos indische kers, physalis, rode zeebaars, spinazie met sesamdressing, visfilet en zeeslak

Keuken:
Japans / Internationaal
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rauwe vis & kokosmelk

Ingrediënten:
kokosnoot, komkommer, lente ui, limoensap en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sashimi

Ingrediënten:
citroensap, japanse sojasaus, mirin, sherry, visfilet en voorjaarsui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Graved Fisch - Gebeitste vis

Ingrediënten:
dille, grof gemalen witte peper, joodvrij zeezout, suiker en visfilet

Keuken:
Zweeds / Noors / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vis
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Spiesjes van zeevruchten

Ingrediënten:
garnalen, kerrie-honingsaus, minipompoen, mosselen, rode paprika en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Visfilet met sauzen

Ingrediënten:
champignonsaus, marjolein, melk, mieriksaus, mosterdsaus, newburgsaus, paneermeel, paprikapoeder, peterselieboter, sauce vert, tatarensaus, visfilet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
boter en olie / vis