Gepocheerde kersen in rodewijnsiroop

Zoek naar gepocheerde kersen in rodewijnsiroop in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gepocheerde kersen in rodewijnsiroop in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gepocheerde kersen in rodewijnsiroop recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gepocheerde kersen in rodewijnsiroop:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Savarin met vers fruit

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, babadeeg, boter, gemarineerde aardbeien, gemarineerde frambozen, gepocheerde kersen in rodewijnsiroop, kirsch, poedersuiker en suikerstroop

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Chocoladefondue

Ingrediënten:
appel, banaan, cake, cognac, fruit uit blik, geconfijte vruchten, in kirsch geweekte abrikozen, in rum geweekte vijgen, kersen, lange vingers, lichees, ontbijtkoek, peer, perzik, roggebrood, room, stemgember, toblerone en witbrood

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Schwarzwälder muffins

Ingrediënten:
cacaopoeder, eieren, bloem, boter, kersen, kirsch, slagroomversteviger, bakpoeder en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode kool met appel

Ingrediënten:
appel, appelcider, ciderazijn, citroensap, druivenpitolie, groentebouillon, kersen, kruidnagel, maïsolie, peer, pruimen, rode kool, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Quatre - quarts à la poire et aux dates

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, bloem, dadels zonder pit, eieren, boter, gehakt, gele rozijnen, honing, kaneelpoeder, kersen, kristalsuiker, peer, pistachenoten, rum, vanillestokjes en yoghurt

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, kersen, kirsch, melk, poedersuiker, vruchtenwijn en witte basterdsuiker

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / nagerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
eieren, amandel, kersen, kristalsuiker, patentbloem, slagroom, sojaroom, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Clafoutis aux cerises

Ingrediënten:
bloem, eieren, kersen, kristalsuiker, slagroom, vanillestokjes, volle melk en zanddeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Bokkepootjestaart

Ingrediënten:
eieren, bloem, kristalsuiker, poedersuiker, kersen, mascarpone, melkchocolade, slagroom, vlaaivulling en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Blini's met fruit

Ingrediënten:
appel, banaan, bessen, bloem, boter, crème fraîche, druivenpitolie, ei, kaneel, kersen, maïsolie, melk, peer, rum, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kersentaart

Ingrediënten:
amandelpoeder, eieren, bloem, kersen, melk, rietsuiker, suiker, boter en vanillesuiker

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Macedonia - Gemarineerd gemengd fruit

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, appel, banaan, bessen, citroenrasp, citroensap, fijne tafelsuiker, kersen, likeur, mandarijn, mango, meloen, peer, perzik, pruimen, sinaasappelsap en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocoladefondue

Ingrediënten:
aardbei, ananas, bacardi rum, banaan, grand marnier, kersen, melkchocolade, peer, pure chocolade, slagroom en witte chocolade