Kokosboter

Alternatieve naam: kokoscrème.

Zoek naar kokosboter in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kokosboter in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kokosboter recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kokosboter:

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Chocolade-kokostaart

Ingrediënten:
agavesiroop, amandel, cacaopoeder, cashewnoten, dadels, hazelnoot, kokosboter, kokosnootvruchtvlees, mineraalwater, water en zeezout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Kokosjoghurt - Kokosyoghurt

Ingrediënten:
agar-agar, biologische yoghurt, gelatinepoeder, kokoscrème, kokosmelk, tapiocazetmeel en yoghurtcultuur

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Wheel of fortune

Ingrediënten:
ananasgel, ananasroomijs, basilicum, biscuit, citroenmelisse, gemarineerde ananas, kokoscrème, kokosrasp, kokosschuim, komkommersla, limoenconfit en lychee

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Zoete aardappelcrème

Ingrediënten:
fleur de sel, gelatine, kippenbouillon, kokoscrème, kokosmelk, kokosrasp, satépoeder, witte peper en zoete aardappel

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / nagerecht uit Bonen!:

After eight mousse (of ijs)

Ingrediënten:
cacaopoeder, grauwe erwten, heldere honing, kokoscrème, pepermuntextract, slagroom, verse muntblaadjes en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Baru Belanda:

Lumpur

Ingrediënten:
citroenblaadjes, kipvulling, kleefrijst, kokoscrème, pandanblad, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Kruidenpasta

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde chilipeper, gember, knoflook, kokoscrème, kokosmoes, palmsuiker, sjalotten en vissaus

Keuken:
Duits
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Linzensoep met kokos en spinazie

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gemalen komijn, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, kokoscrème, kokosmelk, puy-linzen, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kokosrijst met kip en basilicum

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, groene spaanse peper, kippenborst, knoflook, kokoscrème, pandanrijst, rode spaanse peper, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Rijstpudding uit het Zuidwesten

Ingrediënten:
boter, gemalen kaneel, kaneelpijpje, kokoscrème, kokosrasp, kortkorrelige rijst, melk, rozijnen, suiker, vanille-essence en water

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / rijst / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Citroengras-kokosrijst met kipcurry

Ingrediënten:
citroengras, groene paprika, groene spaanse peper, kippenborst, knoflook, kokoscrème, lente-ui, pandanrijst, thaise vissaus, gember, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
curry / rijst / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Marokkaanse ceremoniele taart

Ingrediënten:
bisquitgebak, chocolademousse, jam, karamelcrème, kokoscrème, meringue, oranjebloesemwater, rum, sinaasappelsap, suikerstroop, vanillecrème en fruit

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch