Boter van buffelmelk

Zoek naar boter van buffelmelk in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter van buffelmelk in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste boter van buffelmelk recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter van buffelmelk:

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Kruidenpasta voor rijst

Ingrediënten:
boter, boter van buffelmelk, gecondenseerde melk, gember, kaneel, kardemompeul, knoflook, kruidnagel, sjalot en steranijs

Keuken:
Maleisisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Kipcurry

Ingrediënten:
aardappel, boter, boter van buffelmelk, curryblaadjes, gedroogde pepers, gember, kaneelstokjes, kip, knoflook, kokosmelk, sjalot, steranijs, suiker, vleescurrypoeder en zout

Keuken:
Indiaas / Maleisisch
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Hazenrugfilet

Ingrediënten:
bosvruchtenjam, boter, dijonmosterd, hazenrugfilet, jeneverbessen, laurier, rodebessengelei, sjalot, slagroom, tijm, wild en wildfond

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Reesteaks "Alexander"

Ingrediënten:
bosbessencompote, boter, cognac, gemberpoeder, ingemaakte perzik, madeiragelei, oregano, port, reebiefstuk, salie, tabasco, toast, wild en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Ingrediënten:
boter, cognac, eend, ei, fazant, foie gras, kalfsfilet, kalkoen, kip, kippenlever, port, truffel en varkensnek

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Foie Gras and Button Mushroom Tart

Ingrediënten:
boter, brikdeeg, champignons, citroencurd, citroensap, esdoornsiroop, foie gras van eend, hazelnootolie, gedroogde paddestoelen, sinaasappelzest en taart van foie gras en champignons

Soort:
azijn
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Reerug voor haastigen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, jeneverbessen, knolselderij, laurier, reeafsnijsel, reerugfilet, rode wijn, sauce à la minute, sjalotten, tijm, wild, wildfond en wortel