Basilicum cress

Zoek naar basilicum cress in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met basilicum cress in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste basilicum cress recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient basilicum cress:

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Tomaat & champagne

Ingrediënten:
auteurniven kunz, basilicum cress, champagnedressing, crème fraîche, gele tomaat, groene tomaat, limoenrasp, peper, rode tomaat en zout

Soort:
salade
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Pomme pomme

Ingrediënten:
appelrolletjes, atsina cress, basilicumcrémeux, bavarois van witte chocolade, espuna van appelbier, groene chocoladekrullen, groene glaçage, pure chocoladesprietjes, vlierbessenbloesem, vlierbloesemschuim, witte rozenblaadjes, witte spuitchocolade, witte suikerkrul en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

The world of Tommorowland

Ingrediënten:
aardbeiengelei, basilicumcrémeux, framboosaardbei, hotlips bloem, lemon cress, marsepeinbloemetjes, mousse van framboos, rode spuitchocolade, witte chocoladebol, witte chocolademousse, witte en rode chocoladesprieten en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Celebration

Ingrediënten:
aardbeiencremeux, atsina cress, basilicumcrémeux, bavarois van witte chocolade, bosvruchteninterieur, cassimousse, crunchballetjes, framboos-chocoladeballetjes, framboos-violetbiscuit interieur, frambozencoulis, frambozenespuma, frambozenmousse, ijsballetjes samba, maltopoederaardbei, ring witte chocolade, rode glacage, suikerbal, suikerring rood-wit-roze, violetgelei, witte tuille en yoghurtmousse

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Hollandse appeltaart

Ingrediënten:
amandelkrokant in chocolade, appelcompote, appelrolletjes, atsina cress, crème patissière met citroen, crunch van witte chocolade, espuma van yuzu, munt, vlierbesbloesem, witte spuitchocolade en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Lemon squash

Ingrediënten:
basilicumcress, citroensorbet, crémeux van basilicum, crémeux van bergamot, crémeux van passievruchten, ganache van bergamot, gele bloemetjes, groene glaçage, lemonjus, suikerring, witte broschocolade, witte spuitchocolade en yoghurt mousse

Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Sesam-quinoasalade met geitenkaasballetjes

Ingrediënten:
cress, extra vierge olijfolie, gemalen korianderzaad, geroosterde watermeloenpitten, honing, munt, notenazijn, peterselie, quinoa uit blik, zachte geitenkaas en zwart sesamzaad

Soort:
salade / vegetarisch / mosterd
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Bijgerecht uit Salade:

Gepofte zoete aardappel

Ingrediënten:
cress, olijfolie, peper, kruiden, yoghurt, zeezout, zoete aardappel en zure room

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eenvoudige asperges

Ingrediënten:
asperges, boerenham, castric, citroenrasp, citroenschilletjes, cress, eidooier, jonge sla, nootmuskaatbolletje, olijfolie, roomboter, verse bieslook, verse peterselie, vers laurierblaadje en witte balsamicoazijn

Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Salade met gestoofde kruiden

Ingrediënten:
bladspinazie, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, rucola, saladecress, vegetarisch niervet, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Recept uit Down to earth:

Gezonde snack van koolrabi met rund

Ingrediënten:
augurk, citroen, cress, dragon, fleur de sel, gepekeld rund, granny smith appel, grove mosterd, koolrabi, mayonaise, olijfolie en wittewijnazijn

Soort:
hartige hapjes