Knolselderijpuree

Alternatieve naam: selderijpuree.

Zoek naar knolselderijpuree in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met knolselderijpuree in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste knolselderijpuree recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient knolselderijpuree:

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Een eend van het gras

Ingrediënten:
boter, citroensap, eendenjus, eendenvet, jonge raapjes, karkas van eend, knoflook, knolselderij, knolselderijpuree, limoensap, madeira, melk, moerasspirea, moerasspirea-azijn, pistachenoten, port, prei, rode wijn, rozemarijn, smient, tijm, wortel en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Kerstverslag 2013

Ingrediënten:
bietjes, champignons, knolselderijpuree, pancetta, parelgort, risotto, rucola, tomatensoep, varkenshaas en worteltjes

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Kerstverslag 2013

Ingrediënten:
bietjes, champignons, knolselderijpuree, pancetta, parelgort, risotto, rucola, tomatensoep, varkenshaas en worteltjes

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree-omelet

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, ei, kaas, melk, olijfolie, pastinaakpuree, puree van zoete aardappel, room, selderijpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hazenrug met peertjes

Ingrediënten:
boter, bruine kandijsuiker, citroen, cognac, gedroogde jeneverbessen, gestoofde appel, hazenbotjes, hazenrug, kaneel, kipkroketjes, knolselderijpuree, kruidnagel, laurier, mosterd, parures van haas, rode bessengelei, rode wijn, room, selderij, sjalot, stoofpeertjes, tijm, ui, vanillestokje, water, witlof en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
wild