Bleu d‘auvergne

Bleu d‘auvergne wordt beschouwd als blauwschimmelkaas.

Alternatieve naam: blue d'auvergne.

Zoek naar bleu d‘auvergne in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bleu d‘auvergne in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bleu d‘auvergne recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bleu d‘auvergne:

Een recept uit  - de snelle keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit de snelle keuken:

Blauwekaascrème

Ingrediënten:
bleu d‘auvergne, boter, crackers, dadel, minimatze, toastje en triple sec

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Blauwekaasdressing

Ingrediënten:
blauwe kaas, bleu d‘auvergne, crème fraîche, extra vierge-olijfolie, knoflook, maytag blue, rodewijnazijn, roquefort, slagroom, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Avocadomousse

Ingrediënten:
avocado, blauwschimmelkaas en sojasaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Lunch uit California Dreamin':

Hollywoodsalade

Ingrediënten:
avocado, bindsla, blauwschimmelkaas, eieren en kippenbout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Schimmelkaasdip

Ingrediënten:
bladpeterselie, blauwschimmelkaas, bleekselderij, mayonaise en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Toast met roquefort en walnoot

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, meergranenbrood, roomkaas, roquefort, verse peterselie en walnoten

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blauwschimmelkaasfondue

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, calvados, emmentaler, gruyère, knoflook, maïzena en water

Keuken:
Zwitsers
Soort:
fondue / vegetarisch / kaas