pasta/noodles

Zoek naar pasta/noodles in uw eigen kookboeken

Pasta/Noodles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, olijfolie, peterselie, spaghetti, ui, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gnocchi met scampi

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brandy, cognac, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, room, scampi, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Garganelli met asperges en room

Ingrediënten:
boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Spaghetti met mosselen, tomaten en peterselie

Ingrediënten:
knoflook, mosselen, peterselie, spaghetti, tomaat in blik, venusschelpen en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Spaghetti met miniartisjokken & garnalen

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroen, garnaal, knoflook, olijfolie, peperoncino, prosecco, spaghetti en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pompoenravioli

Ingrediënten:
00-bloem, bitterkoekjes, boter, ei, mostarda di cremona, parmezaanse kaas, pompoen en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Ciriole-pasta met wild-zwijnsaus

Ingrediënten:
ciriole, extra vierge olijfolie, jeneverbes, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, pecorino, peper, rode wijn, tomatenpuree, ui, wild-zwijngehakt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:

Fusilli met bloemkool

Ingrediënten:
ansjovis, bloemkool, chili-olie, fusilli, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peterselie en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Pizzocheri uit Cortina d'Ampezzo

Ingrediënten:
aardappel, boter, fontina, knoflook, parmezaanse kaas, peper, Pizzoccheri, salie, savooiekool, valtellina casera en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Linguine alle vongole - Linguine met venusschelpen

Ingrediënten:
chilipeper, knoflook, linguine, olijfolie, peper, peterselie, tapijtschelpen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Linguine con sardine e finocchietto selvatico - Linguine met sardine en wilde venkel

Ingrediënten:
chilipeper, knoflook, linguine, olijfolie, peper, peterselie, pijnappelpitten, sardinefilets, sultana's, tomaten, tomatenpassata, wilde venkelblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spaghetti bolognese (al ragù)

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenworst, knoflook, olijfolie, pancetta, papardelle, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Goat's Milk Ricotta Dumpling

Ingrediënten:
frituurvet, geitenmelkricotta, room en ultratex 4®

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Linguine agli scampi - Linguine met langoustines

Ingrediënten:
chilipeper, knoflook, langoustines, linguine, olijfolie, peper, peterselie, tomaten, tomatenpassata, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ravioli met ragout van Bresse kip en Kreeftencrèmesaus

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, eidooier, knoflookolie, kreeftencrèmesaus, langoustinestaarten, ragout van bresse-kip, sjalot, wilde paddestoelen en wontonvellen

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Griessmeelgnocchi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, ei, griesmeel en nootmuskaat

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Strozzapreti met courgettebloemen

Ingrediënten:
boter, courgette, courgettebloemen, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, parmezaanse kaas, strozzapreti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Eliche met geroosterde paprika's

Ingrediënten:
basilicum, eliche, extra vierge olijfolie, knoflook, paprika, pomodori, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli all'osso buco - Kalfsschenkelravioli

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, kalfsbouillon, kalfsschenkel, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, saffraan, salie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Pasta con ragù Bolognese - Pasta met bolognesesaus

Ingrediënten:
bolognesesaus, pasta en pecorino

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Pasta con ragù di maiale - Pasta met varkenssaus

Ingrediënten:
parmezaanse kaas, pasta en varkenssaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di gamberi - Garnalenravioli

Ingrediënten:
basilicum, ei, eierpastadeeg, mascarpone, paprikapoeder, peterselie, saus bij garnalenravioli, slagroom, spinazie, tijgergarnalen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagnette met gehaktballetjes

Ingrediënten:
doperwten, ei, gehakt, knoflook, lasagnette, margarine, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Orecchiete con piselli, pancetta e tartufo nero - Orecchiete met erwten, pancetta en zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, doperwten, orecchiette, pancetta, parmezaanse kaas, peper, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Tagliolini con cicoria - Tagliolini met witlof

Ingrediënten:
ansjovisfilet, eierpastadeeg, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, witlof, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Recept uit Fratello & Sorella:

Pasta e lenticchie - Pasta met linzen

Ingrediënten:
groentebouillon, linzen, maccheroni, ontbijtspek, penne, rozemarijn, selderij, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles