pasta/noodles

Zoek naar pasta/noodles in uw eigen kookboeken

Pasta/Noodles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, olijfolie, peterselie, spaghetti, ui, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gnocchi met scampi

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brandy, cognac, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, room, scampi, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Dumplingvulling van venkelloof en varkensgehakt

Ingrediënten:
bouillon, chili-olie, chinkiangazijn, dumplingvellen, ei, gember, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, varken en venkelzaad

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Dumplingvulling van roerei en bieslook

Ingrediënten:
chili-olie, chinese bieslook, chinkiangazijn, dumplingvellen, ei, garnalen en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Pappardelle al ragù bianco di cinta senese - Pappardelle met blanke gehaktsaus van varkensvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, laurier, olijfolie, paddenstoelenbouillonblokje, pappardelle, rundergehakt, ui, varkensgehakt, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Plttige boekweitnoedels met kip

Ingrediënten:
kip en pittige boekweitnoedels

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Pittlge boekweitnoedels (Suan La Qiao Mian)

Ingrediënten:
boekweitnoedels, chili-olie, chilipeper, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, knoflook, lente-ui, olie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Gewone mie met vier smaken

Ingrediënten:
chilipoeder, mie, rijstazijn, suiker, thaise vissaus en verse pepers

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Maccheroni ai quattro formaggi - Macaroni met vier soorten kaas

Ingrediënten:
boter, fontina, gruyère, macaroni, parmezaanse kaas, penne, peper, rigatoni, robiola en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Noodles with poppy seed - Noedels met maanzaad

Ingrediënten:
amandelen, brede noedels, kippenvet, maanzaad, peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Rigatone con panna e salsiccia - Rigatone met room en worst

Ingrediënten:
grove braadworst, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, panna da cucina, penne, rigatoni, slagroom en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Farfalle met eekhoorntjesbrood met pompoenvinaigrette

Ingrediënten:
basilicum, eekhoorntjesbrood, farfalle, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoenvinaigrette, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Basilicumnoedels met pecorinocreme

Ingrediënten:
basilicum, bloem, ei, nootmuskaat, pecorinocreme, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Artisjokravioli met Portugese saus

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, ei, eidooier, groentefond, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, portugese saus, ricotta, salieblaadjes, sjalot, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tortelli gevuld met peterselie en ricotta

Ingrediënten:
eidooier, geel pastadeeg, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, roomsaus, tomatensaus met room en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Romige pasta met asperges en munt

Ingrediënten:
bosui, fettuccine, groene asperge, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, room, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Tagliatelle al prosciutto - Tagliatelle met parma-ham

Ingrediënten:
boter, parmaham, parmezaanse kaas, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Geschmälzte Maultaschen - Gevulde pasta in botersaus

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Diner / hoofdgerecht uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Krautkrapfen - Met zuurkool en spek gevulde deegrol

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:

Pasta met broccoli en olijven

Ingrediënten:
broccoli, kappertje, pecorino, spaghetti, ui en zwarte olijf

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Orecchiette met rucola

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, knoflook, olijfolie, orecchiette, oregano, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, rucola, ui, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Conchiglie met zeevruchten

Ingrediënten:
boter, conchiglie, droge witte wijn, olijfolie, rucola, sint-jakobsschelp, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Rashta (Perzische tagliatelle)

Ingrediënten:
kaneelstokje, kikkererwten, linzen, rashta, vet vlees, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Iraans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Farfalle met carbonara en doperwtjes

Ingrediënten:
doperwten, ei, farfalle, mager rookspek, munt, pancetta, parmezaanse kaas en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Noedels van spuitbeslag met broodkruim

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, olie, vers broodkruim, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Tagliatelli met witte truffel en ganzenlever

Ingrediënten:
boter, ganzenlever, nootmuskaat, peper, tagliatelle, truffelsap, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles