worst

Zoek naar worst in uw eigen kookboeken

Worst koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Iers nationaal gerecht - dublin coddle

Ingrediënten:
aardappel, appel, metworst, spek, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / worst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boerenkool met worst - grünkohl mit pinkel

Ingrediënten:
boerenkool, buikspek, gerookt spek, nootmuskaat, pinkelworst, reuzel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / groente / worst / orgaanvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Snack of tussendoortje uit Metzger Special:

Brattwurst - Braadworst

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Fast-Cured Pepperoni

Ingrediënten:
allspice, bactoferm® f-lc fermentatiestarter, cayennepeper, chilipoeder, dextrose, gedestilleerd water, gerookt paprikapoeder, insta cure® 1, melkzuur, runderhalslap, suiker, varkensrugspek, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Saucisson Sec

Ingrediënten:
bactoferm® rm52 frementatiestarter, dextrose, gedestilleerd water, hazelnoot, insta cure® 2, knoflook, synthetisch worstvel, varkensrugspek, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Lap cheong

Ingrediënten:
cassiakaneel, dextrose, insta cure® 1, shaoxingwijn, sojasaus, varkensschouder, varkensspek en ve-tsin

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salami

Ingrediënten:
dextrose, insta cure® 1, knoflook, runderhalslap, varkensrugspek, varkensschouder en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Breakfast-style Coarse-ground Pork-Sausage

Ingrediënten:
esdoornsiroop, gemberpoeder, zwarte peper, polyfosfaat, salie, transglutaminase, ui, varkensschouder en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Paté de foie de volaille - Kippenleverpaté of -spread

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, épices fines, foelie, kippenlevertjes, kippenvet, roomkaas, tijm, ui, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Lucaanse worstjes

Ingrediënten:
bonenkruid, garum, gedroogde kruiden, komijn, laurier, laurierbes, peperkorrels, peterselie, pijnboompitten, spekvet, varkensgehakt, wijnruit en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
worst
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Strudel von Blut- und Leberwurst mit Kraut und Majoraansauce - Strudel van bloed- en leverworst met zuurkool en majoraansaus

Ingrediënten:
aardappel, bloedworst, boter, doorregen spek, leverworst, majoraansaus, savooiekool, sjalotten, strudeldeeg, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sausage,hot smoked

Ingrediënten:
varkensworst

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

House-Cured Bacon

Ingrediënten:
fermento bakpoeder, gemalen foelie, insta cure® 1, natriumascorbinaat, natriumerythorbaat, peperkorrel, gemalen steranijs, suiker, varkensbuik en zout

Soort:
worst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Boudin blanc - worst van blank vlees: kip en kalf of kip en varkensvlees

Ingrediënten:
broodkruim, ei, eiwitten, kalfslende, kalfsschouder, kippenborstfilet, melk, nootmuskaat, slagroom, truffel, truffelvocht, ui, varkenslende, varkensschouder, varkensvet, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Mortadella fritta (Gebakken mortadella)

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, mortadella, nootmuskaat, volle melk en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
worst
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Zure zult (presskop of hoofdkaas)

Ingrediënten:
augurk, boter, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterselie, prei, salpeter, tijm, ui, varkenskop en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Osban - Gevulde darmen

Ingrediënten:
gehakt, harissa, knoflook, koriander, lever, munt, peper, peterselie, rijst, schapendarm, selderijblad, spinazie, ui en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gheh - Syrische lamsworstjes

Ingrediënten:
kaneel, lamsschouder, piment, rijst, schapendarm en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mumba - Iraakse worstjes

Ingrediënten:
gehakt, kaneel, kardemom, kruidnagel, lever, peper, rijst, schapendarm en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
worst
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Bloedworst

Ingrediënten:
bloed, eidooier, garum, liquamen, peper, pijnboompitten, prei, ui, varkensdarm, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Merguez coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
chilivlokken, knoflook, lamsschouder, oregano, paprika, gerookt paprikapoeder, zwarte peper, sojasaus, suiker, vet spek en vissaus

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Chicken

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kippendij, kippenvet, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Veal

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, kippendij, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc

Ingrediënten:
champignons, cognac, eidooier, eiwit, frituurvet, gedroogde morieljes, geklaarde boter, kippendij, kippenvet, laurier, madeira, magere melk, pistache, pistache-olie, quatre épices, tijm, ui, varkensdarm, witte port, zout en zwarte truffel

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Italian Sausage

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, korianderzaad, venkelzaad, ijswater, oregano, paprikapoeder, suiker, varkensschouder, varkensdarm, varkensrugspek, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Bratwurst

Ingrediënten:
crème fraîche, ei, gemberpoeder, kalfsschouder, melk, nootmuskaat, witte peper, soja proteineconcentraat, varkensschouder en vet spek

Soort:
worst