chocolade

Zoek naar chocolade in uw eigen kookboeken

Chocolade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Chocoladepudding - bavarois au chocolat

Ingrediënten:
bladgelatine, couverture, eierdooier, melk, suiker en vanille

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding / chocolade
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Chocolademousse - mousse au chocolat

Ingrediënten:
bittere chocolade, eierdooier, eiwit, room en suiker

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocolademarquise

Ingrediënten:
boter, eieren, poedersuiker, pure chocolade en zout

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mousse van twee soorten chocolade

Ingrediënten:
boter, eieren, kristalsuiker, melkchocolade, pure chocolade en slagroom

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Pan forte

Ingrediënten:
amandel, foelie, hazelnoot, honing, kaneel, nootmuskaat, suiker, sukadesnippers, vijgen en walnoten

Soort:
chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladepudding op grootmoeders wijze

Ingrediënten:
eierdooiers, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, slagroom en vloeibare vanille

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Ganache (Chocoladecrreme)

Ingrediënten:
pure chocolade, melk, roomboter, slagroom en suiker

Soort:
chocolade
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / nagerecht uit Lekker Hollands:

Boerenjongens met peer

Ingrediënten:
boerenjongens, chocolade-ijs en peer

Keuken:
Nederlands
Soort:
chocolade
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Basisrecept uit Bake Off Vlaanderen:

chocolade tempereren

Ingrediënten:
chocolade

Soort:
chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mousse au chocolat

Ingrediënten:
boter, eieren, kristalsuiker, melk, pure chocolade en slagroom

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Chocoladeblaadjes

Ingrediënten:
pure chocolade

Soort:
chocolade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Chocoladeschilfers

Ingrediënten:
pure chocolade

Soort:
chocolade
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Recept uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Chocoladesierfiguren

Ingrediënten:
chocolade

Soort:
chocolade
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Lange vingers met jam en chocolade

Ingrediënten:
abrikozenjam, lange vingers en melk

Keuken:
Spaans
Soort:
chocolade
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Recept uit De chef-kok is een vrouw:

Chocoladeglazuur

Ingrediënten:
poedersuiker, pure chocolade, slaolie, vanille-essence en water

Keuken:
Frans
Soort:
chocolade
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:

Simpele chocolademousse

Ingrediënten:
bittere chocolade, ei, poedersuiker, roomboter en zout

Soort:
chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladefondue

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, bananen, citroen, lange vingers, madeleines, peren, pure chocolade, rum, slagroom en witbrood

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Profiteroles met ijs en chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, slagroom, vanilleroomijs, water en zout

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Dranken / drinken uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Traditionele warme chocolademelk

Ingrediënten:
cacaopoeder, kristalsuiker, pure chocolade en water

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Truffels met rozemarijn en laurier

Ingrediënten:
cacao, fijne tafelsuiker, laurier, pure chocolade, rozemarijn en slagroom

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Chocoladekrullen

Ingrediënten:
pure chocolade

Soort:
chocolade
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Aerated Chocolate

Ingrediënten:
cacaoboter, mandarijnolie, melkchocolade en polyglycol polyricinoleaat

Soort:
chocolade
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Chocolade-botercrème

Ingrediënten:
boter, cacao poeder, eidooier, suiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
chocolade
Een recept uit  - Desserts met natuurlijke suikers

Diner / nagerecht uit Desserts met natuurlijke suikers:

Chocoladedessert met walnoten en gember

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere chocolade, eierdooiers, eieren, gemberpoeder, walnoten, xylitol en zout

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Diner / nagerecht uit Nooit meer diëten:

gemarineerde peren met pure chocolade

Ingrediënten:
honing, limoen, peren en zoete witte wijn

Soort:
chocolade
Een recept uit  - Desserts met natuurlijke suikers

Diner / nagerecht uit Desserts met natuurlijke suikers:

Dubbele chocoladefondant

Ingrediënten:
agavesiroop, bloem, boter, cacaopoeder, donkere chocolade, eieren, fleur de sel, room en zout

Soort:
zoet / chocolade