gevogelte

Zoek naar gevogelte in uw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Gebraden kip

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, kip, kippenbouillon, kippendij, kippenvleugels, knoflook, verse dragon, verse tijm en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Maple Vinegar Gastrique

Ingrediënten:
ciderazijn, esdoornsiroop, microkristallijn cellulose en sherryazijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Bladerdeeggebakjes met geitenkaas en gerookte eendenborst

Ingrediënten:
acaciahoning, bladerdeeg, eidooier, geitenkaasjes en gerookte eendenborst

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

*Crispy Hay-Smoked Chicken with Pickled Ramps, Stir-Fried Fiddlehead Ferns, Stuffed Morels, Steamed Sticky Rice and Sauce Vin Jaune

Ingrediënten:
foie gras van eend, foie gras van gans, kleefrijst, morielje, ingemaakte wilde look, gerookte kip, krulvaren en vin jaune-saus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Bressekip met vin jaune

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, bressekip, gevogeltebouillon, knoflook, morielje, olie, sjalot, slagroom en vin jaune

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Gevlinderd haantje

Ingrediënten:
jonge haan, knoflook, peper, sesamolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Lunch / buffet uit De kunst van het koken:

Suprêmes de volaille en chaud-froid à l'ecossaise - Kipfilet in chaud-froid met dobbelsteentjes groente

Ingrediënten:
blanke kippenfond, bleekselderij, boter, champignons, dragon, droge witte vermouth, gedroogde dragon, gelatine, gelatinepoeder, heldere kippensoep uit blik, kipfilet, peterselie, slagroom, tijm, truffel, ui, waterkers, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Hay-Smoked Chicken

Ingrediënten:
activa® gs, activa® rm, frituurvet, hooi, kippenvel, kip, pekel, stro en vloeibare stikstof

Soort:
gevogelte
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kip met citroenboter met wilde spinazie

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, kip, peper, sjalot, wilde spinazie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Rijstschotel met kip, barbecuesaus en honing

Ingrediënten:
barbecuekruiden, barbecuesaus, doperwten, gerookt paprikapoeder, honing, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, olie, rijst, rode paprika, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, witte wijn en zongedroogde tomaat

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Pittige cajunkip

Ingrediënten:
bacon, cajunkruiden, chilisaus, extra vierge-olijfolie, feta, kipfilet, koriander, lente-ui, limoen, maiskolven, okra, olijfolie, ontbijtspek, polenta, rode spaanse peper, tomaat en zoete aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Eendenborst met zuurkool

Ingrediënten:
boter, eendenborst, karwijzaad, katenspek, sinaasappel, suiker, ui en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Turkey Stew with Zucchini Puree - Kalkoenstoof met courgettepuree

Ingrediënten:
bananenpeper, bloem, boter, courgette, dille, groentebouillon, kalkoenvlees, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, rode paprika, sjalotten, tijm, tomatenpasta, ui, yellow wax paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kip in sojasaus

Ingrediënten:
gember, japanse sojasaus, kaneelstokje, kip, knoflook, lichte sojasaus, rietsuiker, sesamolie, sherry, sinaasappelschil en steranijspeulen

Keuken:
Oosters
Soort:
gevogelte
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Ingwerhuhn mit Asiatischen Tomaten und Bratkartoffeln (Dollase) - Gemberkip met Aziatische tomaten en gebakken aardappelen (Dollase)

Ingrediënten:
boter, fleur de sel, gember, kippenbout, la ratte aardappel, olijfolie, prei, sjalot, tomatensaus met rijstazijn soja en citroengras en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Confit de canard voor sukkels

Ingrediënten:
eendenbouten met dij, eendenvet, ganzenvet, grof zout, jeneverbessen, knoflook, laurier, rozemarijn en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Eend-sinaasappelpaté

Ingrediënten:
appel, bacon, broodkruim, cognac, eend, eendenlever, ei, venkelzaad, kalfsgehakt, peterselie, tijm en ui

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kip uit de oven

Ingrediënten:
citroen, kippendijen, kippenpoten, olijfolie, rozemarijn en vastkokende aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Aubergine stuffed with Quail - Met kwartel gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, gedroogde basilicum, gladde peterselie, hete paprikapoeder, honing, kwartels, olijfolie, rode peperpasta, water, witte wijn, zoete basilicum en zout

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Solokip met rozemarijn en Roseval-aardappeltjes

Ingrediënten:
boter, citroen, olijfolie, piepkuiken, rosevalaardappels en verse rozemarijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Gevogeltemousse

Ingrediënten:
gelatine, cognac, kippenbouillon, kippenlever, rode port, slagroom en tijm

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Hoe te eten:

Knoflookkippenvleugels

Ingrediënten:
citroensap, kippenvleugels, knoflook en olijfolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipcurry

Ingrediënten:
boter, gemberwortel, tomaat, room, kaneel, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, margarine, ui en yoghurt

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipdrumsticks met zoetzure saus

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, droge sherry, drumsticks, gemberpoeder, gemberwortel, ketjap manis, knoflook, olie, sjalot en water

Soort:
gevogelte