gevogelte

Zoek naar gevogelte in uw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kwartelborst

Ingrediënten:
bananenblad en kwartelborst

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Gekonfijte kwartelpootjes

Ingrediënten:
citroenblad, citroengras, ganzenvet, geelwortel, gemberwortel, kentjur, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kwartelpootjes, laoswortel, rawit en salamblad

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kip teriyaki

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, kippenborst, mosterdkers, rijstwijn, sinaasappel, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kipvulling voor bapao

Ingrediënten:
bosui, cashewnoten, kipgehakt, knoflook, kokosolie, laoswortel, salamblad, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Tjap-tjoy met eendeborst en gember

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Hoe te eten:

Knoflookkippenvleugels

Ingrediënten:
citroensap, kippenvleugels, knoflook en olijfolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Geroosterde kip met groentebundeltjes

Ingrediënten:
boter, groentebundeltje, kerstomaat, kip en spinazietagliatelle

Soort:
gevogelte
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Piepkuiken op z'n Provencaals

Ingrediënten:
basilicum, marinade voor piepkuiken, piepkuiken, rode paprika en tomaten

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ajam laksa dari bandoeng (Kip in gekruide saus uit Bandoeng)

Ingrediënten:
ketjap manis, kip, peper, ui, vermicelli en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Saté ajam

Ingrediënten:
gemberpoeder, kerrie djawa, ketjap manis, kipfilet, knoflook en sjalot

Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [2]:

Combi Oven roasted chicken

Ingrediënten:
kip en pekel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ajam goelai (Gekruide kip in een pittige saus)

Ingrediënten:
javaanse suiker, kemiries, ketoembar, kip, knoflook, koenjit, laos, olie, peper, salam, santen, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gegrilde kip

Ingrediënten:
citroen, kip, knoflook, olijfolie, salie en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Caneton rôti à l'Alsacienne - Geroosterde eend met een vulling van worst en appel

Ingrediënten:
appel, boter, bruine eendenbouillon, cognac, eend, kaneel, peper, port, runderbouillon, salie, suiker, varkensworstjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ajam pangeh (Gekruide kip op z'n Bantams)

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, djahé, kemiries, kippenborst, knoflook, koenjit, laos, olie, salam, sambal oelek, santen, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met jalapenopepers en nachochips

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, cheddar, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, italiaanse kruiden, jalapeñopeper, kalkoengehakt, kidneybonen, knoflook, koriander, nacho's, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, tomatensalsa, ui, worcestershiresaus en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Gemarineerde kip

Ingrediënten:
citroengras, gember, kippendij, knoflook, peper, suiker, vissaus en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Tamme eendeborst met risotto en portsaus

Ingrediënten:
barbarie-eendenborst, champignons, gele paprika, knoflook, olijfolie, portsaus, risotto, rode paprika en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Parelhoen, gebraden

Ingrediënten:
bardeerspek, boter, droge witte wijn, margarine, nootmuskaat, parelhoender en sherry

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Houtsnip met kerrie - beccaccia al curry

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, houtsnip, kerrie, peper, snip, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Met worst en cranberry's gevulde kipfilets op ratatouille

Ingrediënten:
chilivlokken, gedroogde cranberry's, kipfilet, olijfolie, peper, ratatouille, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Met worst en waterkastanjes gevulde kipfilet op ratatouille

Ingrediënten:
chilivlokken, kipfilet, olijfolie, peper, ratatouille, waterkastanjes, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalkoen, gevulde

Ingrediënten:
boter, cognac, gedroogde pruimen, kalkoen, maïzena, margarine, sinaasappelsap, tamme kastanjes en zure appel

Soort:
gevogelte
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:

Jonge tamme duif met bonbons van gerookte lever, ingelegde perzik, creme van artisjokhart en knolselderijstammetjes

Ingrediënten:
artisjokharten, cognac, crème fraîche, duif, eendenlever, hazelnoot, knolselderij, melk, perzik, perzikensap, perzikgelei, room, roomboter, sherry, suiker, witte port en zout

Soort:
gevogelte