gevogelte

Zoek naar gevogelte in uw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, braadkip, brandy, champignons, cognac, jonge haan, knoflook, laurierblaadjes, nootmuskaat, peterselie, rode wijn, rookspek, sjalot, tijm, winterpeen en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Eendenborstfilet met mie, grove mosterd en bruine suiker

Ingrediënten:
bruine suiker, eendenborstfilets, eiermie, grove mosterd, koriander, lente-ui, peultjes, plantaardige olie, rode pepers, sesamolie, shiitake en sojasaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Pollo en cazuela de barro - Kip bereid in een aardewerken pot

Ingrediënten:
blanke amandelen, brood, cognac, groene paprika, kip, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika, ui en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Koude avocadosoep met salsa

Ingrediënten:
avocado, blanke kippenbouillon, groene tabasco, karnemelk, koriander, limoensap, olijfolie, rode peper, tomaat en witte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wilde eend met sinaasappel

Ingrediënten:
boter, peper, sinaasappel, wilde eend, wildkruiden en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Ba bao hu lu ya - Achtschatten-kalebaseend

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, donkere sojasaus, eend, fijne tafelsuiker, gember, lente-ui, lichte sojasaus, rode paprika, shanghai-paksoy, shaoxingwijn, steranijszaden, vulling voor eend, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Met ricotta en snijbiet gevulde ravioli in bouillon

Ingrediënten:
bieslook, bruine kippenbouillon, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastabloem, ricotta en snijbiet

Soort:
gevogelte
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Pato con peras calabaza - Eend met peren en flespompoen

Ingrediënten:
amandelen, anijsster, eendenborst, eendenbout, eendenvleugel, flespompoen, hazelnoten, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, peren, peterselie, rode port, suiker, toast, tomaat, witte ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippenpoot in Griekse tomatensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, allesbinder, bleekselderij, boter, citroensap, kippenbout, knoflook, olijfolie, peper, pijpkaneel, rode wijn, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Parelhoen uit de braadzak

Ingrediënten:
bacon, bouillon, kalkoenkruiden, kipkruiden, parelhoen, peterselie, rookspek, selderij en vruchtensap

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kiptournedos met ham en kaas

Ingrediënten:
kalkoenham, kipfilet, oude kaas, peper, prei en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Vulling voor achtschatten-kalebaseend

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese gepekelde ham, donkere sojasaus, gedroogde shii-takes, gember, groene sojabonen, kipfilet, kleefrijst, lente-ui, lichte sojasaus, lotuszaden, spaanse gepekelde ham en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Duifjes met erwten en dragon

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, duiven, erwten, magere room, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Eendenborst

Ingrediënten:
eendenborst, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippenbout met tutti frutti

Ingrediënten:
aardappelmeel, bessencompote, bessenjam, boter, kaneel, kippenbout, kruidnagelpoeder, laurierpoeder, paprikapoeder, peper, tutti frutti en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gebraden haantje

Ingrediënten:
braadhaan, zoete paprikapoeder, zout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kipfiletreepjes Sukiyaki

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, champignons, gele paprika, ketjap benteng manis, kipfilet, olie, peper, rode paprika, sherry, sperziebonen, taugé, ui, water en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Canard Lyonnaise

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, demi-glace, eend, kastanje, ui en witte wijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wilde eendenfilet met kersensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, eendenfilet, kersenlikeur, kersen op sap, marasquin, peper, suiker, wildkruiden en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Jiao hua tong ji - Bedelaarskip

Ingrediënten:
bloem, fijn zout, gedroogde lotusbladeren, kip, lente-ui, lichte sojasaus, marinade voor bedelaarskip, prei, reuzel, shaoxingwijn, szechuanpeper, varkensbuik en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Nen jiang chao zi ji - Kip met jonge gember

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, gember, kippendijen, lente-ui, marinade, reuzel, sesamolie, shaoxingwijn en witte peper

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Chicken & Waffles

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, bosui, cayennepeper, frituurolie, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kipfilet, maïsmeel, sriracha, tabasco, wafels, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met witlof

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kipfilet, magere room, sjalot, slagroom, suiker, witlof, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Pollo al vino bianco - Kip in witte wijn

Ingrediënten:
kip, knoflook, rozemarijn en witte wijn

Keuken:
Indiaas / Italiaans
Soort:
gevogelte