gevogelte

Zoek naar gevogelte in uw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gerookte eendenborst met selderij en gember-vossenbessensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, gember-vossenbessensaus, gerookte eendenborst, gladde peterselie, knolselderij, nootmuskaat, peper, preiwortel, romige vinaigrette, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gebakken kippenlevertjes met granaatappel

Ingrediënten:
citroen, gehakt, granaatappelmelasse, kaneel, kippenlevertjes, munt, olijfolie, knoflook, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, paprikapoeder, peper, tomatenpuree, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Rakakat met kip en SUMAC

Ingrediënten:
bloem, brick, filodeeg, kaneel, kipfilet, olijfolie, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Pintadeau à l'aigre-doux - Parelhoen met zoetzure saus

Ingrediënten:
boter, demi-glacesaus, parelhoen, peper, perensiroop, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Piepkuiken met duivelssaus (sauce diable)

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, duivelssaus, knoflook, olijfolie, peper, piepkuiken en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Poulet aux fines herbes - Kip met tuinkruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, kervel, kip, peper, peterselie, riesling, sjalot, slagroom, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Confit de canard

Ingrediënten:
appel, champignons, eendenvet, erwten, ganzenvet, grof zout, knoflook, laurier, peper, tamme eend, tijm en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Magret van eend à l'orange

Ingrediënten:
deglaçage, demi-glace, eendenfilet, frambozenazijn, gekonfijte sinaasappelschil, grand marnier, kalfsjus, laurier, sinaasappelpartjes, sinaasappelsap, sjalot, suiker, tijm, water, wijnazijn en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip uit het pannetje

Ingrediënten:
boter, buikspek, citroensap, kip, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Chickenburger

Ingrediënten:
ananas, broodjes, ei, icebergsla, kipfilet, paneermeel, thousand islands dressing en tomaat

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gestoomde gevulde kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, doperwtjes, gemberpoeder, kip, koolrabi, kurkumapoeder, olijfolie, peper, sambal, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Wilde eend met boschampignons

Ingrediënten:
appel, boter, kers, knoflook, peterselie, port, sjalot, veenbessen, wijnazijn, wilde champignons en wilde eend

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kipsalade met pruimen

Ingrediënten:
slablad, kipfilets, olijfolie, peper, pruimen, tomaten, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Recept uit Luilekkerland:

Kip met eiersaus

Ingrediënten:
braadkip, ei, eidooier, foelie, rozemarijn, saucijsjes, stokbrood, witbrood en witte wijn

Keuken:
Frans / Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Suprêmes de volaille à la milanaise - Gebakken kipfilets, gepaneerd met parmezaanse kaas en broodkruim

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, geklaarde boter, kipfilet, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Gevuld parelhoen

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, grotchampignons, italiaanse saucijsen, mager kalfsgehakt, mager varkensgehakt, melk, olijfolie, parelhoen, parmezaanse kaas, witbrood en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gevulde kwartels in portsaus

Ingrediënten:
champignons, groene kruiden, kwartels, marinade voor kwartels, ontbijtspek, peterselie en sjalot

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Hsiang shu ya - Knapperig gebraden aromatische eend

Ingrediënten:
frituurvet, gember, knoflook, sherry, sojasaus, tamme eend, ui, vijfkruidenpoeder, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gebraden kip 'chasseur'

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bloem, boerenkip, bouquet garni, champignon, dragon, olijfolie, sjalot, tomaat en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kippenlevertjes met ras el hanout

Ingrediënten:
kippenlevertjes, olijfolie extra vergine, peterselie, ras el hanout, trostomaten, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Gevogelte met notendressing

Ingrediënten:
koude eend, koude kalkoen, kip, notenmayonaise en voorgerecht

Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kipblokjes met pinda's - ajam katjang 2

Ingrediënten:
arachideolie, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, kerrie djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, kippenbouillon, knoflook, peper, pinda, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippegehakt met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ei, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, nootmuskaat, peper, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte