gevogelte

Zoek naar gevogelte in uw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Kip Biryani

Ingrediënten:
chilipoeder, garam masala, geelwortelpoeder, gember, kippendijen, kippendrumsticks, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, plantaardige olie, rijst voor kip biryani, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kipsalade met pruimen

Ingrediënten:
slablad, kipfilets, olijfolie, peper, pruimen, tomaten, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Recept uit Luilekkerland:

Kip met eiersaus

Ingrediënten:
braadkip, ei, eidooier, foelie, rozemarijn, saucijsjes, stokbrood, witbrood en witte wijn

Keuken:
Frans / Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Gevuld parelhoen

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, grotchampignons, italiaanse saucijsen, mager kalfsgehakt, mager varkensgehakt, melk, olijfolie, parelhoen, parmezaanse kaas, witbrood en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Fagioni in salmi - Gestoofde fazant

Ingrediënten:
bleekselderij, fazant, kippenlever, laurier, olijfolie, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Ganzenlever met pijnboompitten

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, ganzenlever, gember, knoflook, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gestoomde kwartel met ginseng

Ingrediënten:
gedroogde ginsengwortel, kwartel, rijstwijn, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Rendang van kalkoen

Ingrediënten:
asempasta, citroengras, djeroek poeroet, galangawortel, geelwortelblad, gember, kalkoen, knoflook, kurkuma, laurier, sambal oelek, santen, spaanse peper en ui

Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Suprêmes de volaille à la milanaise - Gebakken kipfilets, gepaneerd met parmezaanse kaas en broodkruim

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, geklaarde boter, kipfilet, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip gerold in bacon

Ingrediënten:
bacon, chutney, kipfilet, koriander, peper en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kipkroketten

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, broodkruimels, ei, garnaal, kipgehakt, peterselie en ui

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kapoensalade

Ingrediënten:
basilicum, citroenschil, extra vierge olijfolie, kapoen, laurier, mignonnette peper, olijfolie, pijnboompitten, pruimtomaat, rode wijnazijn, rozijnen, scharrelkip, sinaasappelschil, tafelsuiker en zeezout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ajam goreng taugé (Gekruide kip met taugé)

Ingrediënten:
bosui, djahé, ketjap manis, kipfilet, knoflook, olie, sambal oelek en taugé

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gestoomde gevulde kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, doperwtjes, gemberpoeder, kip, koolrabi, kurkumapoeder, olijfolie, peper, sambal, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gallina in salmi - Gestoofde kip

Ingrediënten:
bleekselderij, kip, kippenlever, laurier, olijfolie, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Faraona in salmi - Gestoofde parelhoen

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenlever, laurier, olijfolie, parelhoen, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al salvia e aglio - Kip met salie en knoiflook

Ingrediënten:
boter, grof zout, knoflook, maïskip, peterselie, salie en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Eendeborst met knoflooksaus - magrets grillés sauce aillade

Ingrediënten:
armagnac, eendenborst, knoflook, olijfolie, peper, verse tijm, walnoten, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kip in bamboeblad

Ingrediënten:
bamboeblad, bananenblad, chilipeper, donkere sojasaus, kipfilet, rijstwijn, satepasta, suiker, vijfkruidenpoeder, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al diavolo - Duivelskip

Ingrediënten:
citroensap, kip, olijfolie, peper, peperoncini, rode pepers en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Pollo al Prosciutto al cartoccio

Ingrediënten:
boter, kip, marjolein, olijfolie, rozemarijn, salie en varken

Soort:
gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:

Kippenleverpaté

Ingrediënten:
boter, kip en port

Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde parelhoen - faraona ripiena

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, jeneverbes, olijfolie, parelhoen, rozemarijn, salieblaadjes en salsicce

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte