gevogelte

Zoek naar gevogelte in uw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Grouse breast sous vide

Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Gestoofde patrijs met peer

Ingrediënten:
boter, gare kastanjes, kippenbouillon, knoflook, olie, patrijzen, peper, peren, rookspek, sjalotten en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Gepofte aardappel met kerriekip-topping

Ingrediënten:
aardappelen, griekse yoghurt, kipfilet, koriander, limoenchutney, maldon zeezoutvlokken, mangochutney, olijfolie en patak kerriepasta

Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Chinese eendencurry

Ingrediënten:
eendenborst, kaffir-limoenblaadjes, kalebas, kokosmelk, korianderblaadjes, palmsuiker, rode peper, sesamolie, sinaasappel, thaise rode currypasta, thaise vissaus en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Indiasae kipsalade

Ingrediënten:
bosui, kerriepoeder, kipfilet, komijnbrood, koriander, limoensap, mangochutney, mayonaise, munt, nigellazaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Kipborrelpootjes in honing en sesamzaad

Ingrediënten:
donkere basterdsuiker, honing, kippenpootjes, knoflook, sambal oelek, sojasaus, wit sesamzaad en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zwartzuur van kip

Ingrediënten:
aardappelmeel, braadkip, frisse rode wijn, kaneelstokje, kruidnagel, natuurazijn, nootmuskaat, plantaardige olie, rode ui, zoete sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikante kip met basilicum - gai pad bai ga-prow

Ingrediënten:
bai ga prow, groene thaise chilipeper, ingelegde groene peperkorrels, kippengehakt, knoflook, kratiem, nam pla, olie, prik chee fa, prik chee fa daeng, rode chilipeper, sjalot, suiker, thaise pikante basilicum en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Kip met amandelen en druiven

Ingrediënten:
blanke amandelen, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherryazijn, water, witte druiven, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gebraden kip met sumak, uien en pijnpitten

Ingrediënten:
bosui, kip, olijfolie, peper, pijnpitten, sumak, uienloof, water en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Kwartels met vijgen - codornices con higos

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, kwartel, laurierblad, peper, pure chocolade, ui, vijg, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Feicui ji pian - Smaragdgroene kip

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, tarwegluten, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hua ji fan - Kip, gekookt met rijst

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouten, langkorrelrijst, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kip met babymaïs - gai pad yod khao pod

Ingrediënten:
babymais, kipfilet, knoflook, kratiem, lente-ui, nam pla, oestersaus, olie, peper, strochampignon, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quenelles de volaille - Gevogeltequenelles

Ingrediënten:
kalkoen, kip, kippenfond, nootmuskaat, slagroom, soezendeeg, truffel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gekruid eendengehakt in bananenblad

Ingrediënten:
bananenblad, base megenep, eendenfilet, kokosmelk en sambal mbe

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Gevogeltefarce

Ingrediënten:
kippenborst, room, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Arabisches Gröstl mit Hänchenbrust, Gemüse und Harissa / Arabische rosti met kippenborst, groente en harissa

Ingrediënten:
groenterosti, harissa, kipfilet met vel, olijfolie en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Eenpansgerecht van kleine haantjes, ui, knoflook, gekonfijte aubergine, grote garnalen en mosseltjes

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, garnaal, gekonfijte japanse berggroenten, gevogeltefond, haan, knoflook, koriander, kruidnagelpoeder, mosseltjes, nootmuskaat, olijfolie, jonge prei, sojasaus en ui

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:

'Lasagna' van parelhoenfilet, koolrabi en shii-take, met port-sojasaus

Ingrediënten:
boter, kippenfond, knoflook, koolrabi, olie, parelhoenfilet, rode port, shii-take, slagroom en sojasaus

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Fasanenbrust mit Sauce riche und Trauben auf Weinkraut und Kartoffelpuree

Ingrediënten:
aardappelpuree met pijnapelpitten, boter, fazant, lardo, muskaatdruiven, olijfolie, rozemarijn, sauce riche, tijm, uitgebakken spek, wijnzuurkool, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basisbereiding een

Ingrediënten:
eend, olie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Geroosterde kip met sambal pelecing

Ingrediënten:
kip en sambal pelecing

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Witte misosoep met boudin blanc van kip en enoki

Ingrediënten:
dunne darm, eiwit, enoki, kipfilet, kippenbouillon, slagroom, sojasaus, witte miso en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte