gevogelte

Zoek naar gevogelte in uw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gestoomde kipfilet

Ingrediënten:
basilicum, blanke bouillon, boter, kipfilet, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kipfiletrolletjes met ansjovis en pakkertjes

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gezouten ansjovis, kappertjes, kipfilets, olijfolie, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Wilde eend met vijgen

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognac, eend, olijfolie, peper, rode wijn, vijgen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vulling 2: gehakt met exotische vruchten (gevulde kip)

Ingrediënten:
beschuit, ei, kipgehakt, kumquats, paprikapoeder, sjalotjes en tamarillo

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vulling 1: gehakt met champignons (gevulde kip)

Ingrediënten:
champignons, cognac, ei, gehakt, kippenlever, knoflook, paneermeel, peper, peterselie, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Geräucherte Entenbrust mit Chicoréesalat - Gerookte eendenborst met witlofsalade

Ingrediënten:
citroenzest, eendenborst, jeneverbessen, knoflook, mosterdzaad, olijfolie, pekelzout, rozemarijn, sinaasappelzest, tijm, witlofsalade en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Houtsnip, gebraden

Ingrediënten:
boter, cognac, foie gras, houtsnip, mosterd, vet spek, witbrood en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Arabisches Gröstl mit Hänchenbrust, Gemüse und Harissa / Arabische rosti met kippenborst, groente en harissa

Ingrediënten:
groenterosti, harissa, kipfilet met vel, olijfolie en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Croissant farci de canard, sauce truffe - Halfmaantje met eendenfarce en truffelsaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, bruine eendenfond, cantharellen, champignons, dragon, eendenpoten, eendenvet, ei, gistdeeg, kalfsglacé, knoflookolie, oesterzwammen, peper, peterselie, selderij, truffel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

In kokosmelk gestoofde kip met gegrilde ananas

Ingrediënten:
ananas, gemberwortel, kipfilet, kokosmelk, rode peper, rode ui, sereh, thaise vissaus, verse koriander en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gemarineerde kipfilets - petti in carpione

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, kipfilet, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, ui, verse salieblaadjes, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Duck Mutancana - Eend met Mutancanasaus

Ingrediënten:
abrikozen, blanke amandelen, bloem, boter, eend, honing, mutancanasaus, rode druiven, sjalot, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Stubenkücken mit Kalbsfarce - Met kalfsfarce gevulde poussin

Ingrediënten:
aardappelen, artisjokbodems, geklaarde boter, kalfsfarce, kalfsjus, ontbeende poussin, peper, tomaten, varkensnet, wintertruffel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Munt-citroenkip met abrikozen en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, abrikoos, chilivlokken, citroen, gedroogde munt, ingemaakte citroen, kippendijen, knoflook, munt, olijfolie, rode ui, zeezout, zuurkruid en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Citroenkip met aardappelblokjes

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vulling 7: noten (gevulde kip)

Ingrediënten:
broodkruim, cashewnoten, champignons, ei, hazelnoten, peper, peterselie, pistaches, sjalot, vetstof, walnoten en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kippenbouten met kerrie

Ingrediënten:
kerriepoeder, kippenbouten, kippenfond, kokosnoot, room, ui en vetstof

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Pfalzer Fasan mit Traubensauce - Fazant uit de Pfalz met druivensaus

Ingrediënten:
druivensaus, fazant, peper, spek en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gebratenes Rebhuhn auf sautiertem Spitzkohl mit Honigäpfel und Rielingsauce - Gebraden patrijs op gesauteerde spitskool met honingappel en rieslingsaus

Ingrediënten:
honingappel, knoflook, olie, parelhoenborst, patrijs, peper, poussins, rieslingsaus, rozemarijn, spitskool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde fazant uit de pan - fagiano arrosto ripieno

Ingrediënten:
boter, fazant, gerookt vetspek, lever van fazant, pancetta, peper, slagroom, verse bladpeterselie, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde kip

Ingrediënten:
bonenkruid, kervel, kip, knoflook, mosterd, olie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, uien, vetstof, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kip met worteltjes en hamblokjes

Ingrediënten:
gerookte ham, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sherry, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Coq au vin

Ingrediënten:
bouquet garni, braadkip, champignons, cognac, gerookt spek, kippenbouillon, knoflook, maïszetmeel, peper, rode wijn, sjalotjes, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kip archiduc

Ingrediënten:
braadkip, champignons, citroen, cognac, maïszetmeel, peper, room, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte