Diner / voorgerecht uit Tomaten:
Bloody Mary- garnalencocktail
- Ingrediënten:
 - bieslook, bleekselderij, garnaal, paprika, ijsbergsla, mayonaise, romatomaat, tabasco, tomatenpuree, wodka en worcestersaus
 - Soort:
 - schaal- en schelpdieren
 
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Diner / voorgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
  Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Dranken / drinken uit Die neue Lust auf Gemüse, 44 grüne Rezepte:
Diner / voorgerecht uit Dressings en marinades:
  Diner / voorgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
  Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
  Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]: