soep/bouillon

Zoek naar soep/bouillon in uw eigen kookboeken

Soep/Bouillon koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Pasta en bonen

Ingrediënten:
asiago, gedroogde borlottibonen, gedroogde lamonbonen, gedroogde pasta, knoflook, olijfolie, pancetta, pecorino, peperoncino, rozemarijn, selderij, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Erwtensoep

Ingrediënten:
brood, gedroogde spliterwten, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rozemarijn, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Oud brood in bouillon

Ingrediënten:
bosbes, boter, citroentijm, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, haverwortel, jeneverbessenhout, kipfilet, lievevrouwebedstropoeder, molsla, spinazie, vossenbessen, water, witte wijn, witte wijnazijn, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Cheeseburgersoep

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, cheddar, eidooier, ghee, goudse kaas, knoflook, koolraap, peterselie, reuzel, rundergehakt, slagroom, tomaten uit blik, ui, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Noedelsoep met rundvlees

Ingrediënten:
biefstuk, bladgroente, coconut aminos, ei, gember, ghee, kastanjechampignon, kelpnoedels, knoflook, kokosolie, koriander, lente-ui, olijfolie, paksoi, peterselie, shiitake, snijbiet, sriracha, vissaus, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Oshee kifte - Kikkererwtensoep met tomaat en quenelles van kip

Ingrediënten:
abrikozen, gedroogde abrikozen, kifte, kikkererwten, kippenbouillon, koriander, peper, tomaten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Oezbeeks
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Koolsoep van spitskool

Ingrediënten:
aardappel, olie, peper, peterselie, rundersoepvlees, salie, spitskool, tomaat, ui, vlees, wortel, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Tomatensoep

Ingrediënten:
knoflook, peterselie, tomatenpuree en voorgerecht

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Romige broccolisoep

Ingrediënten:
basilicum, blauwe kaas, bleekselderij, broccoli, citroensap, crème fraîche, ghee, knoflook, olijfolie, pesto, reuzel, spinazie, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Chowder met kokkels

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloemkool, ghee, knoflook, kokkels, mosselen, peterselie, roomboter, slagroom, ui, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Griekse gehaktballetjessoep

Ingrediënten:
bloemkoolrijst, citroensap, dille, ei, ghee, koriander, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, reuzel, rundergehakt, uienpoeder, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Eiervlokjessoep

Ingrediënten:
ei, lente-uien, lichte sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Uiensoep

Ingrediënten:
boter, meel, oud brood, oude kaas, peper, ui, vermicelli en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Bieslooksoep

Ingrediënten:
bieslook, ei en meel

Keuken:
Zwitsers
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Suan-la t'ang - Rundvleessoep

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, chinese chilisaus, ei, garnaal, gedroogde chinese paddestoelen, lente-ui, maïzena, peper, rosbief, runderbouillon, sesamolie, sojasaus, tahoe en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Potage crème d'oseille - Romige zuringsoep

Ingrediënten:
blanke fond, bloem, boter, eidooier, kippenbouillon, lente-ui, slagroom, ui, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

10 minuten pho

Ingrediënten:
anijsster, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, rode chilipeper, runderbouillon, rundertartaar, sesamolie en shiitakes

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Toheroa soup - Toheroasoep

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, melk, mosselen, nootmuskaat, peper, peterselie, room, toheroa, visbouillon en zout

Keuken:
Nieuw-Zeelands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / voorgerecht uit De vrolijke keuken:

Vuurwerksoep

Ingrediënten:
spaghetti en spaghettisaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Potage aux concombres - Romige komkommersoep

Ingrediënten:
boter, dille, dragon, gedroogde dragon, griesmeel, kippenbouillon, komkommer, lente-ui, peterselie, sjalot, ui, water, wijnazijn, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Potage crème d'épinards - Romige spinaziesoep

Ingrediënten:
blanke fond, bloem, boter, eidooier, kippenbouillon, lente-ui, slagroom, spinazie, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Minestrina tricolore - Aardappelsoep met wortel en bleekselderij

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, crostini, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Witte-bonensoep met knoflook en peterselie

Ingrediënten:
brood, cannellinibonen, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, vleesbouillon, vleesfond, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Selderijroomsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, citroensap, garnituur voor selderijroomsoep, knolselderij, lichte bouillon, peper, preiwit, rijstcrème, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Oriëntaalse Kippensoep

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, gember, franse sperzieboontjes, kipkarkassen, knoflook, koriander, korianderzaad, paksoi, rode paprika, rode pepers, sesamolie, shiitake, soepkip, taugé en zeezout

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Recept uit De keuken van de pure smaak:

Court-Bouillon

Ingrediënten:
laurier, prei, tijm, ui, venkel, witte peperkorrels, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon