54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbechamelsausbleekselderijbotercitroeneigehaktgekookte hamgruyèrehalfvolle melkknoflookmozzarellanootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieslagroomuivleeswitlofwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Artisjokken met ham en kaas

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, eierdooiers, gekookte ham, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pizza met ham en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, gist, groene olijven, ham, knoflook, melk, mortadella, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, rozemarijn, salami, tomaten, ui en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Asperges met ham

Ingrediënten:
bloem, boter, groene asperges, gruyère, ham, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gratin van artisjokken en ham

Ingrediënten:
artisjok, bloem, boter, citroen, citroenschil, gruyère, ham, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Witlof met ham en bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, gekookte ham, gruyère, melk, witlof, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Prei met ham - porri al prosciutto

Ingrediënten:
bloem, boter, gekookte ham, gruyère, melk, parmezaanse kaas, peper, prei en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Gegratineerde Pasta Met Tomatensaus, Gehaktballetjes, Mozzarella, Ham En Erwten

Ingrediënten:
basilicum, bechamelsaus, bechamelsaus, bloem, boter, boter, ei, erwten, erwtjes, gehakt, gehakt, gele ui, gerookte ham, ham, kalfsgehakt, knoflook, knoflook, water, water, look, melk, mozzarella, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, passata, pasta, peper, suiker, tagliatelle, tarwebloem, nootmuskaat, zout, tomatensaus, ui, uien, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:

Crespelle

Ingrediënten:
asperge, basilicum, bloem, boter, ei, ham, melk en parmezaanse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gegratineerde prei

Ingrediënten:
bloem, gemalen kaas, melk, mozzarella, nootmuskaat, peper, preiwit, rauwe ham, vetstof en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle en croûte

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, doperwt, eidooier, fonceerdeeg, gruyère, ham, melk, nootmuskaat en pappardelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met spinazie uit de oven

Ingrediënten:
boter, ei, gist, ham, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, slagroom, spinazie en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Bloemkool mac'n cheese

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, cheddar, halfvolle melk, macaroni grande, panko, parmezaanse kaas, bladpeterselie, rauwe ham en roomboter

Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Top Provençaalse ovenschotel

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, citroen, comté, ei, engelse mosterd, gruyère, halfvolle melk, ham, nootmuskaat, peterselie, pruimtomaat, rodewijnazijn en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Gevulde hamrollen

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, gruyère, ham, kropsla, melk, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Warme vullingen voor deegvormpjes

Ingrediënten:
bloem, brie, citroen, garnalen, gruyère, ham, kerriepoeder, kippeneiwit, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ham, knoflook, kruidnagelpoeder, lasagne, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat, ui, worst, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Gevulde venkelknollen

Ingrediënten:
belegen edammer kaas, bloem, boter, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, venkelknollen en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

san esteban canelones

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, cannelloni, gemalen zwarte peper, groene salade, kip, kippenlever, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, tomaat, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Haal meer recepten op...