Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De banketbakker:
Ontbijt / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wateetons:
Ontbijt uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept van Oh my foodness:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek: