Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, boter, buikspek, ei, frituurolie, kastanjechampignons, kruidnagel, laurierblad, majoraan, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: