144 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercourgetteeigroentebouillonkaasknoflookkruidenmelknootmuskaatolijfoliepeperpreirozemarijnsperziebonentijmtomaatuiwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Mexicaanse gepofte aardappel

Ingrediënten:
aardappels, chili, crème fraîche, gele paprika, kaas, knoflooktenen, limoen, mais, olijfolie, peper en zout, bladpeterselie, rode paprika en verse koriander

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

tortilla van pittige worst en kaas

Ingrediënten:
aardappel, bakchorizo, ei, gemalen zwarte peper, kaas, olijfolie, spaanse ui, verse peterselie en zout

Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwitserse ovenschotel met kaas en groente

Ingrediënten:
aardappel, asperge, boter, broccoli, cantal, cheddar, emmentaler, fontina, gruyère, maïzena, monterey jack kaas, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, spruiten, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch / kaas / ovenschotel
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met nieuwe aardappels, sperziebonen en pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, groene bonen, groene olijven, harde geitenkaas, knoflook, munt, nieuwe aardappel, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, peterselie, pijnboompitten, sperziebonen, trofie, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...