Recept uit De pastabijbel:
Chitarraspaghetti met boter en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, kruiden, parmezaanse kaas, spaghetti alla chitarra, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, dille, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, munt, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel: