Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, cognac, ei, eidooier, garam masala, groentefond, knoflook, kokosmelk, mayonaise, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van De Hippe Vegetarier: