Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, peper, pindakaas, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sambal oelek, sesamolie, suiker, taugé, tofu, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: