185 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroensapgroenteknoflookkruidenkruidnagellaurierolieolijfoliepeterseliepreiroomspecerijensuikertijmtomatenpureeuiwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Geraffineerde selderij

Ingrediënten:
azijn, ei, gemberpoeder, goudse kaas, knoflook, kruiden-slasaus, olie, paprikapoeder, peperkorrels, peterselie, rode paprika, selderijknol, sla, tabasco, tomaat, ui, varkensvlees, venkel, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Knolselderij en linzen met hazelnoten en munt

Ingrediënten:
hazelnootolie, hazelnoten, laurier, munt, olijfolie, puy-linzen, rode wijnazijn, selderijknol, tijm, water, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Erwtensoep (uit de slowcooker)

Ingrediënten:
prei, hamschijf, knolselderij, krabbetjes, kruimige aardappel, laurierblaadjes, water, rookworst, selderijblad, spliterwten, bleekselderij, peper, winterpeen en zout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Geflügelfond - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Erwtensoep

Ingrediënten:
afkokers, bladselderij, hamschijf, laurierblad, peper, prei, rookspek, rookworst, selderijknol, spliterwten, varkenspoot, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Blanke gevogeltefond

Ingrediënten:
karkas van kip, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, prei, ui, water en winterpeen

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Basis groentesoep

Ingrediënten:
foelie, knolselderij, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, olijfolie, selderijblad, uien, water, winterpenen en zout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Broodsoep

Ingrediënten:
eiwit, gebruinde boter, gerookte champignons, gerookt eekhoorntjesbrood, gevogeltefond, ijsblokjes, jeneverbessen, knolselderij, korianderkorrels, laurier, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, tijm en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, peperkorrels, prei, soepvlees, tijm, ui, water, winterpeen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Chop suey

Ingrediënten:
aardappelmeel, bamboespruiten, champignons, knolselderij, peper, slaolie, sojasaus, ui, water en zout

Keuken:
Chinees / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Hazenbouillon met port

Ingrediënten:
bouillonblokje, hazenbout, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, laurier, peper, peperkorrels, prei, rode port, rookspek, selderijblad, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte / wild
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Vleesstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, mergpijp, pastinaak, peper, prei, raapje, runderborst, runderribstuk, selderijknol, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Erwten soep

Ingrediënten:
bladselderij, foelie, hamschijf, kruidnagels, laurierblad, lavasblaadjes, peterseliewortel, bladpeterselie, prei, rookworst, selderijknol, spliterwten, ui, water, winterwortel, worcestersaus, zout, zuurkoolspek en zwarte peper

Haal meer recepten op...