Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gemüse! :
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud: