Recept uit Crumbles en gratins:
Gratin dauphinois met room en melk
- Ingrediënten:
- aardappel, crème fraîche, knoflook, melk en witte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, kaas, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Noma:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van I love food & wine:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog: