Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Gepocheerde rosbief in Barolo met selderijpuree
- Ingrediënten:
- barolo, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, peperkorrels, rode wijn, rosbief en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, jeneverbes, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, port, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken in een duinpan:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: