Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Eenvoudige kobeba-balletjes met gemalen rijst
- Ingrediënten:
- mager rundgehakt, rijstmeel, vulling voor kobeba, water en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
- Soort:
- noedels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kaneel, kip, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Let's go Paleo:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Honey & co:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: