Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelazijn, balsamicoazijn, bloem, bloemkool, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode kool, rode wijn, sjalot, spitskool, tijm, ui, water, witte wijn, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Recept van Es' Factory:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Margriet kookboek:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van KeukenLiefde:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie: