Recept uit De gezonde Joodse keuken:
vegetarische cholent
- Ingrediënten:
- aardappelen, bldpeterselie, bloem, boterbonen uit blik, gort, groentebouillon, knoflook, olijfolie, ui en zwarte peper
- Keuken:
- Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kaas, kerriepoeder, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pastinaak, peper, prei, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Recept uit 101 ballen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: