Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit De herenkookclub:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Proef Puglia:
Basisrecept uit Wrap 'n roll:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Pizza & pasta:
Basisrecept uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht / basisrecept uit Moro:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Basisrecept uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: