411 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapeigehaktgistknoflooklaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreislagroomsuikertijmtomatenpureewortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:

Tempura van ui

Ingrediënten:
bakpoeder, geelwortel, komijn, kruidenzout, lavas, meel, olie, peper, ui en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Pizza met ui en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis in blik, bloem, gist, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, ui, water, zout, peper en zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

coca met ui en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, chilivlokken, gedroogde gist, melk, olijfolie, patentbloem, pijnboompitten, rozijnen, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tong met ui, tomaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsmergpijp, kruiden, olijfolie, rundertong, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Hartige taart met feta, ui en olijven

Ingrediënten:
chilivlokken, feta, bloem, gezouten boter, ei, kalamata-olijven, knoflookgranulaat, water, plantaardige olie, pul biber, ricotta, tijmblaadjes, uien, versgemalen zwarte peper en zeezoutvlokken

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Pizza met lente-uitjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, bosuitjes, chilivlokken, droge gist, bloem, kruiden, honing, knoflook, maïsmeel, olijfolie extra vergine, peterselie, pizzadeeg, rietsuiker, volkorenmeel, water en zeezout

Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Chili Lente Uipannenkoeken Met Sojadip

Ingrediënten:
chilipeper, bloem, gedroogde chilivlokken, sesamzaad, groene chilipepers, ei, knoflook, water, lente-ui, olie, pannenkoeken, rijstazijn, sojasaus, zout en versgemalen zwarte peper

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, melk, olijfolie, peper, rietsuiker, tijm, trostomaat, ui, water, zout en zwarte olijf

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Bruine basissaus

Ingrediënten:
afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gevulde scampi in een sesamjasje

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, eigeel, eiwit, gember, loempiavellen, peper, pijnboompitten, rijstwijn, scampi, sesamzaad, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Gelakte eend gevuld met groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, donkere sojasaus, eend, ei, eierdooier, gember, hoisinsaus, honing, prei, rijstazijn, sluimererwten, vijfkruidenpoeder, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...