Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kippenbouillon, knoflook, meel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, risottorijst, slagroom, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: