15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbasilicumbechamelsausbleekselderijboterdroge witte wijneekhoorntjesbroodextra vierge olijfoliegedroogde chilipepergroentebouillonkippenbouillonkippenboutknoflooklaurierbladnootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterselierozemarijnslagroomtijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pasta met paddestoelen

Ingrediënten:
droge witte wijn, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, olijfolie, pasta, peterselie, rucola, water, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Groene lasagne met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eekhoorntjesbrood, groene lasagne, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pappardelle met kip en paddestoelen

Ingrediënten:
basilicum, boter, droge witte wijn, gedroogde porcini, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mascarpone, pappardelle, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al kippenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, eekhoorntjesbrood, eend, extra vierge-olijfolie, jeneverbes, kaaskorst van parmezaanse kaas, kalkoen, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, rozemarijn, runderbouillon, tagliatelle, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

vittorio's pasta met clams en porcini

Ingrediënten:
clams, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, groene chilipepers, knoflook, peterselie, spaghetti, tapijtschelpen en trostomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Echte groentelasagne

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, bechamelsaus, bleekselderij, chardonnay, chilipoeder, flespompoen, gedroogd eekhoorntjesbrood, tomaat, knoflook, koriander, marjolein, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, rode ui, rozemarijn, spinazie en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pappardelle met konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, gedroogde porcini, konijnenvlees, laurierblad, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, pappardelle, peterselie, pomodori uit blik, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / avondmaal uit Veg!:

Paddenstoelen risoniotto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, orzopasta, paddenstoelen, risonipasta, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Gnocchetti sardi met ragu van bergworst

Ingrediënten:
droge witte wijn, extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, gedroogd eekhoorntjesbrood, gnocchetti sardi, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino sardo maturo, tomaat in blik, ui, varkensworstjes en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Polenta met garnalen - polenta pasticciata al gamberi

Ingrediënten:
boter, garnalen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, paddestoelen, polenta, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles